MarktPlaza

Beoordelingen

6 beoordelingen
5
83%
4
17%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%

Deel je ervaring!

Deel je ervaring met vanuituwluiestoel en laat een beoordeling achter.

Om een beroordeling achter te laten moet je ingelogd zijn.

Login

Ervaringen met vanuituwluiestoel

donderdag 10 maart 2016
Beste Lia, (site vanuit mijn luie stoel). Hierbij wil ik U heel hartelijk bedanken voor de GEWELDIGE begeleiding van het bestelde patroon. Fijn dat ik de "weg "kon volgen wanneer het pakketje bij mij in de brievenbus zou vallen. Het pakketje zag er ook erg verzorgd uit.(ondanks de grote reis). Fijn dat de levering ook snel verlopen is. Nogmaals hartelijk dank. En... mocht ik ooit weer iets nodig hebben? Ik ga eerst op U site kijken of er wat voor mij bij is. Hartelijke groeten, Janny Jansen.
donderdag 12 september 2013
Geweldig ,wat een service en klantvriendelijkheid. Je doet werkelijk alle moeite om de klant zo goed mogelijk te informeren en niets is je te veel. Kan je aanbevelen bij ieder die wat wil aanschaffen via deze weg. Hartelijk dank, groet'n Toon
dinsdag 28 februari 2012
Beste 'toekomstige kopers' van deze site. Geweldig hoe Lia de spullen op een eerlijke manier aanbiedt. Ze zegt/schrijft precies zoals het is. De prijzen zijn meer dan redelijk. Als je besluit om iets te kopen dan krijg je het geweldig verpakt thuisgestuurd. De mogelijkheid om te retourneren werd ons aangeboden, maar we hadden dat helemaal niet nodig. Wij kochten een paar Harley spiegels bij Lia en de spiegels waren werkelijk zo goed als nieuw. Mooi gepoetst, super goed verpakt en al 2 dagen na betaling ontvangen. U kunt hier gerust zaken doen. Dit is een eerlijk, betrouwbaar adres. Dank je wel Lia. Groetjes Ruud en Jeanne
woensdag 4 januari 2012
Zeer goede verkoper. Duidelijke e-mails en een nette en snelle afhandeling van de bestelling.
woensdag 16 maart 2011
Duidelijke foto, duidelijke omschrijving.Prijs- kwaliteit verhouding is redelijk voor een nieuwe doos. Ik koop normaal via Ebay waar het contact zakelijk blijft. Het contact met 'Vanuit uw luie stoel' is een stuk persoonlijker. Dit ben ik niet gewend. De verkoper doet veel moeite om het de koper naar de zin te maken. Ze kan gerust zijn. Ik ben tevreden.
donderdag 10 februari 2011
Deze verkoper reageert snel op alles met een persoonlijk accent, verpakt op een zeer zorgvuldige manier en verzendt heel snel. Kortom, verkopen en kopen zoals het hoort.