MarktPlaza

Budapest, VII: 1+1 appartement

216x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Budapest, VII: In een toeristisch gebied, in het binnenste deel van Kazinczy Street, is er een 1e verdieping, officieel 42 m2 (44 m2 volgens de enquête), GERENOVEERD, 1 + 1 kamer, straatzicht, K-gelegen, licht appartement te koop. De keuken heeft ook een raam met uitzicht op de binnenplaats. De buitengevel van het gebouw is fraai gerenoveerd, het interieur is ook gepland maar is vanwege de situatie uitgesteld.
Door de ligging van de woning is dit een uitstekende investeringsmogelijkheid, aangezien korte termijn verhuur ook in de woning is toegestaan ​​en zeer goed werkt.
Elke voorziening kan afzonderlijk in het appartement worden gemeten. Gas wordt ook geïntroduceerd, maar er is geen gasmeter. Verwarming wordt verzorgd door Noorse bedieningspanelen en warm water wordt geleverd door een nieuwe digitale digitale boiler.
De infrastructuur is uitstekend aangezien het pand in het hart van de stad ligt. Het is omgeven door winkels, restaurants, uitgaansgelegenheden en alles wat u nodig heeft voor het dagelijks leven.
Het appartement is op elk moment flexibel te bezichtigen.
De aankoopprijs betekent COMPLETE UITRUSTING!

Richting het pand: HUF 56.300.000