MarktPlaza

Brideshead Revisited+Dalziel & Pascoe-Serie 1+Serie-2+Serie-3-met o.a. W. Clarke & C. Buchanan.

95x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Bij het afspelen van DVD's draag ik altijd handschoenen, mede daardoor zijn ze in een Absolute  Nieuwstaat.

Een prachtige Engelse dramaserie met o.a. Jeremy Irons en Anthony Andrews die op onze TV door de KRO werd uitgezonden. Er zijn in de Box 4 disc's met een totale speelduur van 10 uur en 55 minuten met  Nederlandse ondertiteling. Een korte inhoudsbeschrijving vindt u op de tweede foto. U haalt hem op in Rotterdam-West voor € 5,00. De verzendkosten bij Post NL zijn € 4,60 met Track & Trace.

De Detective Serie Dalziel & Pascoe-1- heeft 3 Disc's met een totale speelduur  van 4 uur en 30 minuten met Nederlandse ondertiteling. Op de vierde foto leest u een korte inhoudsbeschrijving. U haalt deze Box op in Rotterdam West voor € 3,00 de verzendkosten via Post NL met Track & Trace zijn € 4,60

Dalziel en Pascoe Serie-2- heeft 4 Disc's met een totale speelduur van 6 uur en met Nederlandse ondertiteling. Een korte inhoudsbeschrijving leest u op de zesde foto. U haalt hem op in Rotterdam West voor € 4,00, via Post NL zijn de verzendkosten € 3,84.

Dalziel & Pascoe Serie-3-heeft 4 Disc's met een totale speelduur van 6 uur en met Nederlandse ondertiteling. Op de achtste foto leest u een korte inhoudsbeschrijving. U haalt hem op in Rotterdam West voor € 4,00, via Post NL zijun de verzendkosten € 3,84.

Zou u deze vier Boxen met in totaal 15 Disc's tegelijk willen overnemen dan haalt  u ze op in Rotterdam West voor € 13,50 de verzendkosten via Post NL met Track & Trace zijn dan € 7,25.