MarktPlaza

Brandslang haspel compleet

71x bekeken
3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Welkom bij Recreatorshop - dé one-stop-shop voor circulaire bouwmaterialen! We hebben een complete en gebruikte brandslanghaspel in een stevige ijzeren kast beschikbaar. Deze brandslanghaspel is al volledig samengesteld en klaar voor gebruik, waardoor u direct kunt profiteren van de brandveiligheidsvoorzieningen die het biedt.


✨ Eigenschappen en voordelen:

  • Gebruikte brandslanghaspel: Hoewel dit een tweedehands product is, verkeert de brandslanghaspel in goede conditie en is deze volledig functioneel. Het is een duurzaam alternatief dat u helpt om kosten te besparen en toch te zorgen voor een veilige omgeving.
  • Inclusief ijzeren kast: De brandslanghaspel wordt geleverd in een robuuste ijzeren kast, die zorgt voor een veilige opslag en bescherming van de haspel. Deze kast is duurzaam en kan tegen een stootje, waardoor uw brandslanghaspel goed beschermd blijft.
  • Afhaal- en bezorgopties: Bij Recreatorshop bieden we flexibele afhaal- en bezorgopties aan. U kunt ervoor kiezen om de brandslanghaspel bij ons op locatie af te halen of wij kunnen deze veilig naar uw locatie verzenden. Daarnaast bieden we ook installatieservices aan, zodat u zeker weet dat de brandslanghaspel correct wordt geïnstalleerd.

🛒 Profiteer vandaag nog van deze geweldige aanbieding voor een gebruikte brandslanghaspel in een stevige ijzeren kast. Met deze brandslanghaspel zorgt u voor een extra veiligheidsmaatregel in uw gebouw, waardoor u gemoedsrust heeft in geval van een noodsituatie.


Bij Recreatorshop zijn we toegewijd aan duurzaamheid en het bevorderen van de circulaire economie. Door te kiezen voor gebruikte bouwmaterialen draagt u bij aan het verminderen van de vraag naar nieuwe producten en helpt u waardevolle hulpbronnen te behouden.


🌱 Neem vandaag nog contact met ons op om uw aankoop te regelen of voor meer informatie over afhaal-, bezorg- en installatieopties. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen. Kies voor veiligheid en duurzaamheid met de gebruikte brandslanghaspel in ijzeren kast van Recreatorshop!

 

Recreator

0651537648