MarktPlaza

Boy Town Stijl Full Monthy+Apollo 13 1/3+Big Fat Important Movie+My One and Only-

69x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Alle 4 zijn ze Nieuw in de verpakking en leuk om Cadeau te doen voor een zeer Klein prijsje !

Boy Town is een heerlijke Komedie in de Styl van The Full Monthy en Spinal Tap, De speelduur is 1 uur en 26 minuten met Nederlandse ondertiteling. Op de tweede foto leest u iets meer over de inhoud.

Apollo 13  1/3 is een Pikante Komische Animatie Film met een speelduur van 1 uur en 30 minuten met Nederlandse ondertiteling. Het voordeel van animatie is dat je iedereen kunt laten doen wat je altijd al hebt willen zien en horen. Een korte inhoudsbeschrijving vindt u op de vierde foto.

Big Fat Important Movie is een Hilarische Komedie met o.a. Dennis Hopper en James Wood. De speelduur is 1 uur en 25 minuten met Nederlandse ondertiteling. Op de zesde foto leest u een korte inhoudsbeschrijving.

My One and Only met Reneé Zellweger is Romantische Komedie met een speelduur van 1 uur en 34 minuten met Nederlandse ondertiteling. Een korte inhoudsbeschrijving vindt u op de achtste foto.

U haalt ze op in Rotterdam West voor € 1,50 per stuk, voor alle 4 is dat € 5,00. De eventuele verzendkosten  via Post NL bedragen € 2,88 per stuk en voor alle 4 is het € 4,60 met Track & Trace.