MarktPlaza

BMW Z4 Roadster - 2.2i Airco, leer, windscherm, etc

575x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Bandenmaat: 205/55 R16
GVW: 1.550 kg
Afmetingen (LxBxH): 409 x 178 x 130 cm
Wielbasis: 250 cm
Acceleratie (0-100): 7,7 s
Topsnelheid: 225 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,8 l/100km (1 op 11,4)
Brandstofverbruik in de stad: 12,8 l/100km (1 op 7,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
CO2 uitstoot: 214 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrisch bedienbare kap
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Halogeen mistlampen
- multimedia-voorbereiding
- Voorstoelen verwarmd
- Windscherm
- zeer mooie en complete limousine
- zeer mooie en technisch goed onderhouden auto
Combineer de functionaliteit van een gezinsauto met de prestaties van een sportwagen, en je krijgt deze sportieve BMW Z4 Roadster. De aandrijving wordt verzorgd door een zescilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De auto is uitgerust met lederen bekleding. Bij de complete uitrusting van deze auto hoort ook stoelverwarming. Het elektrische cabriodak opent snel en soepel. Zo geniet u maximaal van elke kilometer die u open rijdt. U wordt in deze auto ook getrakteerd op windscherm, getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.
Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. De BMW is standaard voorzien van: automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.
Voor auto’s die u bij ons koopt, geldt de wettelijk garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Daarbij geldt dat auto’s boven de 4500 euro geleverd kunnen worden met 6 maanden BOVAG garantie, kosten daarvoor zijn 595,-, tenzij anders overeengekomen. De garantie geldt op alle mechanische en technische onderdelen. Als het defect of mankement onder de garantie valt worden ook de diagnosekosten vergoed.
Alle auto’s zijn onderworpen aan een uitgebreide inspectie en bijna altijd voorzien van de volledige onderhoudshistorie.
De garantie geldt niet voor normale onderhoudsbeurten, op interieur van de auto, de carrosserie, de ruiten en de wielen. Ook als u zelf (mede) schuld heeft aan het defect van uw auto geldt de garantie niet. Indien externe factoren verantwoordelijk zijn voor het defect of de schade, zoals bijvoorbeeld een aanrijding of noodweer, kunt u de kosten over het algemeen verhalen op uw eigen verzekering.
Auto’s met meer dan 150.000 km of meer dan 150 Pk kunnen garantie krijgen in overleg.
Inruil van uw huidige auto, boot, motor of caravan etc. is natuurlijk mogelijk, mail dan foto’s en gegevens naar verkoop@autobedrijfbasbloemberg.nl en wij nemen z.s.m. contact met u op.
Of bel naar 026-3120881 keuze 3 verkoop.
Wij zijn lid van de BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven en bieden u daardoor extra zekerheid bij aankoop, onderhoud en reparatie van uw auto.
Ons bezoek adres is:
Het Hazeland1
6932KA Westervoort
Openingstijden:
MA-VR 08:00-18:00
Za 09:00- 16:00