MarktPlaza

BMW Z3 Roadster - 1.9i WIDE BODY//AIRCO/LEDER/M PAKKET

623x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Bandenmaat: 225/50 R16
GVW: 1.490 kg
Afmetingen (LxBxH): 405 x 174 x 129 cm
Wielbasis: 245 cm
Acceleratie (0-100): 10,4 s
Topsnelheid: 196 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,9 l/100km (1 op 12,7)
Brandstofverbruik in de stad: 11,5 l/100km (1 op 8,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
CO2 uitstoot: 189 g/km
Emissieklasse: Euro3
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Bumpers en spiegels in de kleur van de auto
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Lederen stuurwiel
- Metallic lak
- Sportonderstel
- Verbruiksmeter
- zeer mooie en technisch goed onderhouden auto
Combineer de functionaliteit van een gezinsauto met de prestaties van een sportwagen, en je krijgt deze sportieve BMW Z3 Roadster. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De hoogwaardige uitstraling van deze auto wordt benadrukt door de lederen bekleding. De sportstoelen geven het interieur een super strakke look. Natuurlijk behoren sportonderstel, getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Het spreekt voor zich dat u in deze auto ook airconditioning aantreft. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de BMW Z3 Roadster heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.
We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?
Om U NOG BETER VAN DIENST TE ZIJN KAN U OOK NA 17.30 TOT 21.00 UUR NA TELEF. AFSPRAAK ONZE SHOWROOM BEZOEKEN.**WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ AUTOTRUST.Al onze autos zijn v.v. onderhoudsboekjes en of NAP/CARPAS-keuringsbewijs. GETOONDE INTERNETPRIJS is de totale netto MEENEEMPRIJS. Wij raden u echter aan gebruik te maken van een van onze uitbreiding pakketten. 1 : kleine beurt-recon.interieur-nieuwe APK €350,--
2 :in kombi met pakket 1 + 6 mnd autotrust garantie STD. + €650,-- 3 :in kombi met pakket 1 + 6 mnd autotrust gar. extra + €850,--INRUIL IS ALTIJD MOGELIJK echter GEEN telf.prijsopgave om teleurstelling voor beide achteraf te voorkomen.