MarktPlaza

BMW X5 - 4.6 IS // M Pakket // Navi // Clima // PDC //

556x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

GVW: 2.685 kg
Interieurkleur: Zwart
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 331 - 373 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- aluminium interieur afwerking
- APK
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- bagage-scheidingsnet
- bi-xenon koplampen (+koplampreiniging)
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Hoofdsteunen voor
- Lederen stuurwiel
- Metallic lak
- Mistlampen voor
- Parkeersensor voor en achter
- Toerenteller
- Verstelbare (in hoogte) bestuurders stoel
- Verstelbare stuurkolom
- Verwarmde voorstoelen
- zeer nette auto
De BMW X5 4.6 IS combineert comfort met een uitstekende wegligging en dynamische rijkwaliteiten. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de achtcilinder motor en de automatische transmissie. De lederen bekleding geeft het interieur een hoogwaardige uitstraling. Onderdeel van de uitgebreide uitrusting van deze auto is stoelverwarming. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer metallic lak, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin.
Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur, toerenteller en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de BMW X5 4.6 IS heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit. Zeer nette auto , rijdt en schakelt perfect.
Wilt u deze Occasion komen bekijken ? Alleen op afspraak geopend, ook in de avond! Graag even bellen voor bezichtiging 0615188218.
Wij adverteren met scherpe meeneemprijzen. Al onze occasions worden ZONDER EXTRA AFLEVERINGSKOSTEN afgeleverd inclusief geldige apk, nationale auto pas, en RDW tenaamstelling. Indien gewenst hebben wij ook afleverpakketten met afleverbeurt en/of garantie.