MarktPlaza

Mercedes-Benz Viano - 3.0 CDI DC Trend Lang // Automaat // Nette bus //

708x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Achterwielaandrijving
GVW: 2.770 kg
Wielbasis: 320 cm
Bekleding: Leder/alcantara
Interieurkleur: Antraciet
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 134 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterruitverwarming
- Achterruitwisser
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding
- Bagagedek
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Koelbox
- Lichtmetalen velgen 17"
- Luchtvering
- Metallic lak
- Sproeier
- Stuurwiel multifunctioneel
- zeer nette auto
- Zijschuifdeur rechts
Bij het ontwerpen van de Mercedes-Benz Viano stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. De aandrijving wordt verzorgd door een zescilinder motor en een automatische transmissie. Voor een optimale rijhoogte, meer comfort en verhoogde stabiliteit zorgt de automatische luchtvering. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Het spreekt voor zich dat u in deze auto ook airconditioning aantreft. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Deze Mercedes-Benz is voorzien van centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes.
In de Mercedes-Benz Viano heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.
Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.
Wilt u deze Occasion komen bekijken ? Alleen op afspraak geopend, ook in de avond! Graag even bellen voor bezichtiging 0615188218.
Wij adverteren met scherpe meeneemprijzen. Al onze occasions worden ZONDER EXTRA AFLEVERINGSKOSTEN afgeleverd inclusief geldige apk, nationale auto pas, en RDW tenaamstelling. Indien gewenst hebben wij ook afleverpakketten met afleverbeurt en/of garantie.