MarktPlaza

BMW 5-serie Touring - 530i High Executive Youngtimer 110.000KM

594x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Achterwielaandrijving
GVW: 1.710 kg
Acceleratie (0-100): 6,9 s
Topsnelheid: 244 km/u
Interieurkleur: Beige
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,0 l/100km (1 op 14,3)
Brandstofverbruik in de stad: 9,8 l/100km (1 op 10,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 248 - 279 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- 6-versnellingen
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Cd-wisselaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- dealer onderhouden
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Elektrisch zonnescherm achterruit
- Halogeen mistlampen
- Hoofdsteunen voor
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metallic lak
- Middenarmsteun voor
- onderhoudsboekjes aanwezig
- Parkeersensor voor en achter
- Voorstoelen verwarmd
- Wis-/was installatie voor koplampen
Mooi uitgevoerde BMW 5-serie Touring 530i High Executive van bouwjaar 2005. Deze BMW is afkomstig van de tweede (Zweedse) eigenaar en is perfect onderhouden. De gehele hele onderhoudshistorie is geheel gedocumenteerd. Naast de heerlijke 3 liter 6 cilinder motor is deze BMW voorzien van vele mooie extra's waaronder lederen sportstoelen, navigatie en xenon!
Wij leveren deze BMW rijklaar op Nederlands kenteken en met een nieuwe APK.
Het is niet alleen de bouwkwaliteit waar Duitse auto’s om bekend staan, maar ook de rijkwaliteiten. Dat merkt u achter het stuur van deze BMW 5-serie Touring. Met een zescilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak beschikt deze BMW over uitstekende prestaties. De auto is voorzien van leren bekleding - een fraaie en sfeerverhogende extra. Tijdens koude winterdagen verjaagt uw stoelverwarming de kou en maakt het rijden heerlijk comfortabel. Xenonverlichting zorgt voor een krachtige en heldere lichtbundel. Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, elektrische zonnerollo voor de achterruit, aluminium dakrailing, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en middenarmsteun voor.
Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. De regensensor activeert automatisch de ruitenwissers als het regent of sneeuwt. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Met lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze BMW helemaal compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.
VTR Automotive bied u een ruime keuze betaalbare auto's van alle merken, daarnaast een ruim aanbod interessante youngtimers voor de zakelijke rijder. Wij leveren aan autobedrijven en particulieren. Door onze scherpe prijzen hebben wij een snel wisselende voorraad. Ook het inruilen van u huidige auto behoord tot de mogelijkheden.
Graag verwelkomen we u in onze showroom in Rheden! Rheden ligt centraal gelegen in Nederland, slechts 5 minuten van Arnhem af. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 - 17:30 en zaterdag van 10:00 - 16:00. LET OP: Op de maandag zijn wij gesloten!
Wij rekenen standaard geen afleverkosten! Wel kunt u een keuze maken uit een van onze service pakketten, deze bevatten een nieuwe APK, onderhoudsbeurt en garantie. Vraag ons verkoopteam naar de mogelijkheden. Ook is het mogelijk uw nieuwe auto direct mee te nemen! Wij zetten uw nieuwe auto kosteloos op uw naam, uw inruil auto word direct gevrijwaard.
Op onze website WWW.VTR-AUTOMOTIVE.NL vind u ons snel wisselende aanbod betaalbare personenwagens en bedrijfswagens. Altijd minimaal 80 auto's op voorraad!