MarktPlaza

BMW 5-serie Touring - 528i Executive | E39 | AUT | Leder | Youngtimer

495x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Nette BMW E39 528 touring automaat uit 1997. Afkomstig van de derde eigenaar die deze auto bij ons heeft aangeschaft en nu weer ingeruild. .
Fris exemplaar in fraaie kleurstelling van Fjord Grau metallic met een grijs lederen interieur. De auto is voorzien van chique hout accenten vanbinnen in combinatie met de chrome lijsten van buiten. Niet veel voorkomend volledig lederen sport interieur in goede staat. Soepel schakelende automaat in combinatie met de lange slag 6 in lijn motor maken iedere rit comfortabel.
Goed onderhouden exemplaar. Zowel door dealer als specialist onderhouden en gedocumenteerd. Boekjes en facturen aanwezig. Bij de laatste apk in 04-2019 zijn een aantal zaken vervangen. Remslangen en luchtbalgen achter. Laatste service beurt is ook in 04-2019 gedaan bij 159.882km
Kortom een instapklare goed onderhouden auto die nog vele kilometers mee kan. De Mercedes is voorzien van 4 Continental banden met goed profiel.
De auto valt in de categorie Youngtimer en is voor de zakelijke rijder aantrekkelijk in de bijtelling. Slechts 35% over de aanschafwaarde bijtellen.
Boekjes, facturen en 2 sleutels aanwezig. Apk tot 04-2020
Voor meer informatie of een bezichtiging even: Bellen/mailen/whatsappen
Met vriendelijke groet,
Martijn van Basten
06-31946981
info@vanbastenautos.nl