MarktPlaza

BMW 5-serie Touring - 520i Executive | E39 | Clima | Leder | Youngtimer

480x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Leuke BMW E39 520 touring uit 1998 met slechts 103.000km. Afkomstig van de tweede eigenaar die deze auto bij ons heeft aangeschaft en nu weer ingeruild.
Fris exemplaar in fraaie kleurstelling van uni zwart met een zwart lederen interieur. De auto is voorzien van chique hout accenten vanbinnen in combinatie met de chrome lijsten van buiten. Recentelijk is de auto voorzien van zonwering achterin. Rijdt en schakelt erg goed.
De BMW is o.a. voorzien van: climate control, lederen bekleding, licht metalen velgen en elektrische ramen en spiegels.
Goed onderhouden exemplaar. Zowel door dealer als specialist onderhouden en gedocumenteerd. Boekjes aanwezig. Bij de laatste apk in 09-2019 zijn een aantal zaken vervangen. Remslangen en luchtbalgen achter. Laatste grote beurt is in 09-2019 gedaan bij 98.000km. Daarbij zijn ook de accu en stuurbekrachtigingsleiding vervangen.
Kortom een instapklare goed onderhouden auto die nog vele kilometers mee kan. De BMW is voorzien van 4 winterbanden met goed profiel. Heeft her en der wat sporen van gebruik.
De auto valt in de categorie Youngtimer en is voor de zakelijke rijder aantrekkelijk in de bijtelling. Slechts 35% over de aanschafwaarde bijtellen.
Boekjes en 2 sleutels aanwezig. Apk tot 09-2020
Voor meer informatie of een bezichtiging even: Bellen/mailen/whatsappen
Met vriendelijke groet,
Martijn van Basten
06-31946981
info@vanbastenautos.nl