MarktPlaza

BMW 5-serie Touring - 520i Business Line Edition I AUTOMAAT | XENON | LEER | NAVIGATIE | TREKHAAK |

528x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jan 2009 - aug 2010
Modelcode: E61 LCI
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 210 Nm
GVW: 2.190 kg
Afmetingen (LxBxH): 484 x 185 x 149 cm
Wielbasis: 289 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 210 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,0 l/100km (1 op 14,3)
Brandstofverbruik in de stad: 9,5 l/100km (1 op 10,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
CO2 uitstoot: 167 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 226 - 254 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autotelefoon voorbereiding
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bi-xenon koplampen
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lichtmetalen velgen 17"
- Lichtmetalen velgen 18"
- Luchtvering en automatische niveauregeling
- Luxe lederen bekleding
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie full map + hard disk
- Parkeersensor voor en achter
- Spraakbediening
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
Of u nu zakelijk rijdt of privé, met deze BMW 5-serie Touring rijdt u altijd comfortabel, veilig en efficiënt. Het is een auto uit 2009 die 181953 kilometer heeft gelopen. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Verwen uzelf met het lederen interieur in deze auto. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Ook is de auto voorzien van: 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Spraaksturing betekent dat u verschillende functies met uw stem kunt bedienen. Het navigatiesysteem met harde schijf loodst u snel naar uw reisdoel. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. U bent in deze BMW ook voorzien van boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.
Autohuis Salland is een autobedrijf dat is gespecialiseerd in het in- en verkopen van jonge en nieuwe personenauto’s en bedrijfswagens. Het bedrijf vloeit voort uit een bijna 60-jarig bestaand familiebedrijf. Dit familiebedrijf genaamd In de Wal auto’s is een grote partij in de autowereld en verkoopt uitsluitend Business to Business. Met dit familiebedrijf achter ons en de inmiddels jarenlange ervaring in de autobranche bent u bij Autohuis Salland aan het juiste adres voor al uw auto’s. Doormiddel van een nauwkeurige selectie bij het inkopen, waarbij streng wordt gekeken naar een sluitende kilometerstandregistratie en onderhoudshistorie, beschikt onze voorraad alleen over nette en correcte auto’s. Met een gemiddelde voorraad van 60 occasions biedt Autohuis Salland u een breed assortiment. Daarnaast is het de mogelijkheid om een zoekopdracht bij ons in te dienen, hierin kunt u uw wensen en eisen aangeven en wij komen dan met een passend aanbod bij u terug! U kunt bij ons terecht binnen de openingstijden, daarnaast is het mogelijk om 's avonds op afspraak langs te komen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.