MarktPlaza

BMW 5-serie - bjr 2011 221kW/300pk 535d High Executive | Panoramadak | Trekhaak | Leder | Bi-xenon |

144x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 8 versnellingen, Automaat
Modelreeks: sep 2010 - okt 2011
Modelcode: F10
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 540 Nm
GVW: 2.360 kg
Afmetingen (LxBxH): 490 x 186 x 148 cm
Wielbasis: 297 cm
Acceleratie (0-100): 6,0 s
Topsnelheid: 250 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
Brandstofverbruik in de stad: 7,9 l/100km (1 op 12,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
CO2 uitstoot: 162 g/km
Emissieklasse: Euro5
Motorrijtuigenbelasting: € 470 - 501 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 18" lichtmetalen velgen
- Adaptieve Bi-Xenon verlichting
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Armsteun
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- AUX aansluiting
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bi-xenon koplampen
- Buitensp.elektr.inklap en aut. dimmend
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrisch bedienbaar glazen panoramadak
- Elektrische handrem
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch schuif-/kanteldak
- Elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
- Elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Elektronische remkrachtverdeling
- Elektronisch wegklapbare trekhaak
- Extra getint glas
- Extra getint glas vanaf de B-stijl
- grootlichtassistent
- Head-up display
- Hoofdsteunen adaptief
- Houtafwerking interieur
- Keyless entry
- Keyless Entry&Go
- Koplampen adaptief
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Lichtmetalen velgen 18"
- Luxe lederen bekleding
- mistlampen voor
- Nachtzicht-assistent
- Open dak
- Parkeer assistent
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Parkeersensor voor en achter
- Sperdifferentieel
- Sportonderstel
- Sport uitlaat
- Stuurwiel multifunctioneel
- Trekhaak afneembaar
- Uitlaat sierstuk
- USB aansluiting
- Voertuig modus instelbaar: normaal, eco, sport, individueel
- Voorstoelen verwarmd
- Wegklapbare trekhaak
- Zonnedak
- Zonnescherm
U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze BMW 5-serie. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Lederen bekleding is in deze rijk uitgeruste auto ook aanwezig. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Het elektrisch bediende panoramadak zorgt voor maximale lichtinval en frisse lucht in het interieur. Xenonverlichting zorgt voor een krachtige en heldere lichtbundel.
In deze auto beschikt u natuurlijk over een navigatiesysteem. Het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit, u bedient dit veilig via het stuurwiel. Via de usb-aansluiting speelt u uw favoriete muziek rechtstreeks van een usb-stick af via de autoradio. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze BMW is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. En deze auto heeft ook head-up display, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW 5-serie samen. Bij duisternis herkent de nachtzichtassistent objecten voor de auto zoals mensen en dieren. Het systeem waarschuwt zodat u een aanrijding kunt voorkomen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.
Deze BMW is onlangs van een grote onderhoudsbeurt voorzien, de komende 30.000 kilometer kunt u dus zorgeloos genieten!!
Wij zijn RDW erkend.
Voor vragen kunt u 7 dagen per week tot 22.00 uur telefonisch contact opnemen.
Mailen kan natuurlijk ook!
Wij zijn alleen op afspraak geopend.
Nijnuis Auto’s is een jong autobedrijf, gevestigd in Nieuw-Buinen. Het autobedrijf valt onder de leiding van twee enthousiaste en gepassioneerde jonge ondernemers, Harrie en Jessica van der Heide-Nijnuis. Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen van de juiste occasions, in de juiste uitvoeringen en vooral ook voor de juiste prijzen. Bij ons is luxe geen luxe, maar standaard! En doordat wij een vaste, kleine marge hanteren, kunt u hiervan meeprofiteren. Al onze auto's worden van binnen en buiten professioneel gereinigd, gepolijst en ook krijgt de lak een beschermende waxlaag. Beschadigde velgen worden weer netjes gemaakt. U zult bij ons geen auto's aantreffen met technische mankementen, krassen, deuken of andere grote beschadigingen.
In de huidige tijd van internetverkoop is garantie niet standaard. Wel is het zo dat tijdens het innameproces alle auto's bij ons een grondige inspectie ondergaan en, waar nodig, reparaties worden uitgevoerd. Iedereen gaat bij ons dus met een veilige en gecontroleerde auto de weg op. Extra garantie is bij ons uiteraard mogelijk. Garantie is eigenlijk een soort verzekering en voor een verzekering betaalt u premie. De premie voor een half jaar garantie/15.000km bedraagt € 365,- voor de standaard garantie en € 665,- voor volledige garantie, uiteraard met uitzondering van normale slijtagedelen. Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht. Wij werken hiervoor samen met een aantal werkplaatsen, om immer aan de vraag te kunnen voldoen. Een scherp uurtarief en onderdelen met hoge korting zorgen ervoor, dat u voordelig blijft rijden. Wij staan onze klanten graag vrijblijvend te woord en zorgen ervoor dat u enthousiast naar huis gaat!
Nijnuis Auto’s is op afspraak geopend en wij nodigen u van harte uit in Nieuw-Buinen. Wij zijn zeer flexibel betreffende de openingstijden; s’avonds of in het weekend auto’s bezichtigen is voor ons geen enkel probleem! Ook zijn wij 7 dagen per week telefonisch bereikbaar tot 22.00 uur. ( 06-17009757 )
Graag tot ziens in Nieuw-Buinen!
Disclaimer:
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Nijnuis Auto´s niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.