MarktPlaza

Volkswagen Golf - bjr 2015 1.4 TSI GTE EX BTW | Leder | Pano | Zwart hemel | Parksensor | Achteruitr

110x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: dec 2014 - jan 2017
Modelcode: VII, 5G
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen brandstofmotor: 110 kW (150 PK)
Koppel: 250 Nm
GVW: 2.020 kg
Afmetingen (LxBxH): 436 x 180 x 147 cm
Wielbasis: 263 cm
Tankinhoud: 40 liter
Acceleratie (0-100): 7,6 s
Topsnelheid: 217 km/u
Interieurkleur: Cognac
Gemiddeld brandstofverbruik: 1,5 l/100km (1 op 66,7)
Brandstofverbruik in de stad: 8,8 l/100km (1 op 11,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
CO2 uitstoot: 39 g/km
Emissieklasse: Euro6
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 102 - 114 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- 18" lichtmetalen velgen
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Afdekhoes
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bagage-afdekhoes
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Cruise control adaptief
- Dakhemel zwart
- Dakspoiler
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrisch bedienbaar glazen panoramadak
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Elektronische remkrachtverdeling
- Elektronisch Sper Differentieel
- Extra getint glas
- Hoofdsteunen actief
- Hoofdsteunen adaptief
- Isofix achterbank
- Kentekenplaat aanhangwagen
- Keyless Entry&Go
- koplampreiniging
- LED-dagrijverlichting
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen bekleding en verwarmde voorstoelen
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- LED koplampen
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 18"
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie full map + hard disk
- Oplaadmogelijkheid
- Parkeer assistent
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Rijstrooksensor
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vermoeidheids herkenning
- Voorstoelen verwarmd
WORDT VERWACHT!!
Prijs is excl BTW
Echt een uniek pareltje!!
Bij het ontwerpen van de Volkswagen Golf stonden comfort en praktische bruikbaarheid centraal. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Stoelverwarming maakt deel uit van de rijke uitrusting van deze auto. Het panoramadak zorgt voor maximale lichtinval en kan worden geopend voor extra ventilatie. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, warmtewerend glas, zwarte hemelbekleding, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
In deze auto beschikt u natuurlijk over een navigatiesysteem met harde schijf. Het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig, via het stuurwiel of met spraakbediening. Met de electronic climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Achter het stuur van deze Volkswagen bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is, de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan en adaptive cruise control helpt u om de juiste afstand te bewaren tot uw voorligger. En deze auto heeft ook lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes als standaard uitrusting.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. In de Volkswagen Golf heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld van rijbaan wisselt.
Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.
Wij zijn RDW erkend.
Voor vragen kunt u 7 dagen per week tot 22.00 uur telefonisch contact opnemen.
Mailen kan natuurlijk ook!
Wij zijn alleen op afspraak geopend.
Nijnuis Auto’s is een jong autobedrijf, gevestigd in Nieuw-Buinen. Het autobedrijf valt onder de leiding van twee enthousiaste en gepassioneerde jonge ondernemers, Harrie en Jessica van der Heide-Nijnuis. Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen van de juiste occasions, in de juiste uitvoeringen en vooral ook voor de juiste prijzen. Bij ons is luxe geen luxe, maar standaard! En doordat wij een vaste, kleine marge hanteren, kunt u hiervan meeprofiteren. Al onze auto's worden van binnen en buiten professioneel gereinigd, gepolijst en ook krijgt de lak een beschermende waxlaag. Beschadigde velgen worden weer netjes gemaakt. U zult bij ons geen auto's aantreffen met technische mankementen, krassen, deuken of andere grote beschadigingen.
In de huidige tijd van internetverkoop is garantie niet standaard. Wel is het zo dat tijdens het innameproces alle auto's bij ons een grondige inspectie ondergaan en, waar nodig, reparaties worden uitgevoerd. Iedereen gaat bij ons dus met een veilige en gecontroleerde auto de weg op. Extra garantie is bij ons uiteraard mogelijk. Garantie is eigenlijk een soort verzekering en voor een verzekering betaalt u premie. De premie voor een half jaar garantie/15.000km bedraagt € 365,- voor de standaard garantie en € 665,- voor volledige garantie, uiteraard met uitzondering van normale slijtagedelen. Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht. Wij werken hiervoor samen met een aantal werkplaatsen, om immer aan de vraag te kunnen voldoen. Een scherp uurtarief en onderdelen met hoge korting zorgen ervoor, dat u voordelig blijft rijden. Wij staan onze klanten graag vrijblijvend te woord en zorgen ervoor dat u enthousiast naar huis gaat!
Nijnuis Auto’s is op afspraak geopend en wij nodigen u van harte uit in Nieuw-Buinen. Wij zijn zeer flexibel betreffende de openingstijden; s’avonds of in het weekend auto’s bezichtigen is voor ons geen enkel probleem! Ook zijn wij 7 dagen per week telefonisch bereikbaar tot 22.00 uur. ( 06-17009757 )
Graag tot ziens in Nieuw-Buinen!
Disclaimer:
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Nijnuis Auto´s niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.