MarktPlaza

BMW 5-serie - 520DA HIGH EXECUTIVE SPORT Automaat S-Dak, Leer, Navi, Lmv 18 Inch

681x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 8 versnellingen, Automaat
Modeljaar: 2013
Modelcode: F10
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 380 Nm
GVW: 2.235 kg
Afmetingen (LxBxH): 490 x 186 x 148 cm
Wielbasis: 297 cm
Tankinhoud: 70 liter
Acceleratie (0-100): 8,0 s
Topsnelheid: 225 km/u
Interieurkleur: Bruin
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
CO2 uitstoot: 129 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 441 - 469 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 395): BOVAG Afleverbeurt: De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bi-xenon koplampen (+koplampreiniging)
- Buitensp. aut. dimmend
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch schuif-/kanteldak
- Elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor voor en achter
- Sportonderstel
- Sportstuur
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
Het is niet alleen maar een stoer uiterlijk, deze BMW 5-serie biedt ook de sportieve rijkwaliteiten die u zoekt. Hij heeft een kilometerstand van 139090 en is van het bouwjaar 2012. Het interieur van deze auto is bekleed met leer voor een ongeëvenaard luxueuze uitstraling. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. In het donker zorgt de xenonverlichting voor een goed zicht op de weg. Een milieuvriendelijke optie is het start-stopsysteem. Ook is de auto voorzien van: 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin.
Het audiosysteem laat zich gemakkelijk bedienen met de audiobediening op het stuurwiel. Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze BMW is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren voor en achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Extra opties op deze auto zijn: sportstuurwiel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW 5-serie samen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.
Waarom Importeren wij alleen uit Belgie ??
Op België na wordt in het buitenland nog niet goed geregistreerd. Een koper krijgt hierdoor van buitenlandse voertuigen niet automatisch goed inzicht in de tellerhistorie. Er worden in het buitenland wel stappen gezet. Zo is het in Europa sinds 20 mei 2018 verplicht de tellerstand bij de APK in een nationale database op te nemen.
België
Het (digitaal) uitwisselen van gegevens is geen wettelijke verplichting. Met België wisselt de RDW al wel met succes tellerstanden uit. Verder krijgt iemand die een voertuig uit België wil importeren op het keuringsstation van de RDW te horen of de afgelezen stand een logische of onlogische reeks oplevert. De klant kan dan alsnog besluiten of hij de invoer wil voortzetten of dat hij bij de verkoper navraag wil doen.
Daarom !!! Al onze auto's zijn voorzien van de Car-Pas of een Kilometerhisoriek zodat u zeker weet dat de kilometerstand Correct is.Een gegarandeerde occasion vindt u in onze showroom, Nieuwpoort auto's verkoopt sinds 1989 occasions en onderhoudt deze ook in eigen werkplaats. Ook zijn wij al sinds 1989 aangesloten bij de Bovag. De occasions die wij aanbieden zijn voorzien van een onderhoudshistorie en uiteraard van de NAP pas. Kijk ook ook eens op autobedrijf.tevreden.nl om te zien wat de ervaringen van andere klanten met ons zijn en hoe ze ons beoordelen.