MarktPlaza

BMW 3-serie Touring - 320i Executive

194x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Achterwielaandrijving
GVW: 1.420 kg
Acceleratie (0-100): 9,6 s
Topsnelheid: 221 km/u
Interieurkleur: Zwart
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterruit apart te openen
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Halogeen mistlampen
- Hoofdsteunen voor
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- onderhoudsboekjes aanwezig
- Stuur verstelbaar
- Verbruiksmeter
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Luxe BMW 3-serie Touring 320i Executive van bouwjaar 2004. Afkomstig van de tweede duitse eigenaar. Voorzien van een sterke 6 cilinder motor. Wij leveren deze 320i rijklaar op Nederlands kenteken en de Duitse Tuv word omgezet naar APK en is geldig tot 09-2021!
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De aandrijving van deze BMW komt voor rekening van een zescilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Het interieur van deze auto is bekleed met leer voor een ongeëvenaard luxueuze uitstraling. Verder is de BMW uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Parkeersensoren helpen u tijdens het in- en uitparkeren. Met lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.
Zoals u mag verwachten van deze BMW 3-serie Touring is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.
Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.
VTR Automotive bied u een ruime keuze betaalbare autos. Wij leveren aan autobedrijven en particulieren. Door onze scherpe prijzen hebben wij een snel wisselende voorraad. Ook het inruilen van u huidige auto behoord tot de mogelijkheden.
Graag verwelkomen we u in onze showroom in Rheden! Rheden ligt centraal gelegen in Nederland, slechts 5 minuten van Arnhem af. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 - 17:30 en zaterdag van 10:00 - 16:00. LET OP: Op de maandag zijn wij gesloten!
Wij rekenen standaard geen afleverkosten! Wel kunt u een keuze maken uit een van onze service pakketten, deze bevatten een nieuwe APK, onderhoudsbeurt en garantie. Vraag ons verkoopteam naar de mogelijkheden. Ook is het mogelijk uw nieuwe auto direct mee te nemen! Wij zetten uw nieuwe auto kosteloos op uw naam, uw inruil auto word direct gevrijwaard.
Op onze website WWW.VTR-AUTOMOTIVE.NL vind u ons snel wisselende aanbod betaalbare personenwagens en bedrijfswagens. Altijd minimaal 80 autos op voorraad!