MarktPlaza

BMW 3-serie Touring - 318i Business Line Trekhaak, Navigatie, Xenon, Clima, Cruise, etc

499x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Bandenmaat: 205/55 R16
GVW: 1.970 kg
Afmetingen (LxBxH): 452 x 182 x 142 cm
Wielbasis: 276 cm
Acceleratie (0-100): 9,5 s
Topsnelheid: 210 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik in de stad: 8,0 l/100km (1 op 12,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
CO2 uitstoot: 144 g/km
Emissieklasse: Euro4
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterruit apart te openen
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-navigatiesysteem
- Bagage-scheidingsnet
- Bagagedek
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- Parkeersensor achter
- Stuurwiel multifunctioneel
- Xenon koplampen en koplampreiniging
Met een auto als deze BMW 3-serie Touring komt u absoluut goed voor de dag. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De sportstoelen geven het interieur van deze 3-serie Touring een super strakke en sportieve uitstraling. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Parkeersensoren helpen u tijdens het in- en uitparkeren. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Natuurlijk behoren lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?
Voor auto’s die u bij ons koopt, geldt de wettelijk garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Daarbij geldt dat auto’s boven de 4500 euro geleverd kunnen worden met 6 maanden BOVAG garantie, kosten daarvoor zijn 595,-, tenzij anders overeengekomen. De garantie geldt op alle mechanische en technische onderdelen. Als het defect of mankement onder de garantie valt worden ook de diagnosekosten vergoed.
Alle auto’s zijn onderworpen aan een uitgebreide inspectie en bijna altijd voorzien van de volledige onderhoudshistorie.
De garantie geldt niet voor normale onderhoudsbeurten, op interieur van de auto, de carrosserie, de ruiten en de wielen. Ook als u zelf (mede) schuld heeft aan het defect van uw auto geldt de garantie niet. Indien externe factoren verantwoordelijk zijn voor het defect of de schade, zoals bijvoorbeeld een aanrijding of noodweer, kunt u de kosten over het algemeen verhalen op uw eigen verzekering.
Auto’s met meer dan 150.000 km of meer dan 150 Pk kunnen garantie krijgen in overleg.
Inruil van uw huidige auto, boot, motor of caravan etc. is natuurlijk mogelijk, mail dan foto’s en gegevens naar verkoop@autobedrijfbasbloemberg.nl en wij nemen z.s.m. contact met u op.
Of bel naar 026-3120881 keuze 3 verkoop.
Wij zijn lid van de BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven en bieden u daardoor extra zekerheid bij aankoop, onderhoud en reparatie van uw auto.
Ons bezoek adres is:
Het Hazeland1
6932KA Westervoort
Openingstijden:
MA-VR 08:00-18:00
Za 09:00- 16:00