MarktPlaza

BMW 3-serie - 330xi High Executive Xenon 4WD 270 pk Leder Schuifdak Navi Tel Cruise Pdc Lm 19"

164x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: sep 2008 - feb 2011
Modelcode: E90 LCI
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Koppel: 320 Nm
GVW: 2.115 kg
Afmetingen (LxBxH): 453 x 182 x 142 cm
Wielbasis: 276 cm
Acceleratie (0-100): 6,4 s
Topsnelheid: 250 km/u
Interieurkleur: Ivoor
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,0 l/100km (1 op 12,5)
Brandstofverbruik in de stad: 11,0 l/100km (1 op 9,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,2 l/100km (1 op 16,1)
CO2 uitstoot: 193 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 226 - 254 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Audio-navigatie full map
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Armsteun
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autotelefoon voorbereiding
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bi-xenon koplampen
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrische ramen voor en achter
- Hoofdsteunen actief
- Isofix
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Multimedia systeem
- Parkeersensor achter
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Sportonderstel
- Sportstuur
- Sport uitlaat
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vierwielaandrijving
Ontdek de vele kwaliteiten van de BMW 3-serie. Met zijn tijdloze design, zijn krachtige motor en zijn vele veiligheidssystemen laat deze auto u versteld staan. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Vierwielaandrijving vergroot de grip op elk type wegdek. Lederen bekleding is in deze rijk uitgeruste auto ook aanwezig. In het interieur domineren de sportieve stoelen, die er niet alleen stijlvol uitzien, maar die u ook optimaal ondersteunen tijdens de rit. Xenon verlichting zorgt in het donker voor beter zicht.
Met een druk op de knop verandert u het volume of het zenderstation met de audiobediening op het stuurwiel. Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze BMW zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook is de auto voorzien van parkeersensoren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Extra opties op deze auto zijn: sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze BMW 3-serie is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?
Deze auto wil maar een ding: rijden. Dat ziet u aan zijn sportieve uiterlijk. Deze BMW 3-serie straalt kwaliteit en klasse uit en belooft u puur rijplezier. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Met behulp van de vierwielaandrijving kan deze auto met elk soort weer en wegdek overweg. Met zijn lederen bekleding is deze BMW comfortabel en stijlvol. De sportstoelen geven u veel zitsteun. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel.
Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze BMW is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren helpen u om strak en veilig in te parkeren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. De BMW is standaard voorzien van: sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de BMW 3-serie heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.
✅Prijs is een meeneemprijs; Kijk voor meer informatie, foto's, en onze actuele voorraad op onze site: www.autocorsten.nl of neem telefonisch contact met ons op; 0499-422176. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven, fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die Uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Auto Corsten sluit iedere aansprakelijkheid voor de in deze advertentie verstrekte informatie uitdrukkelijk uit. Auto Corsten is officieel Opel dealer, Vakgarage en Bovag erkend bedrijf sinds 1972.