MarktPlaza

BMW 3-serie - 325i 6 cilinder | Trekhaak

725x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: mrt 2005 - sep 2007
Modelcode: E90
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 1.965 kg
Afmetingen (LxBxH): 452 x 182 x 142 cm
Wielbasis: 276 cm
Acceleratie (0-100): 7,7 s
Topsnelheid: 242 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Beige
Gemiddeld brandstofverbruik: 9,0 l/100km (1 op 11,1)
Brandstofverbruik in de stad: 12,9 l/100km (1 op 7,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
CO2 uitstoot: 218 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 3 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor en achter
- Isofix
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- Middenarmsteun voor
- mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
PRIJS IS RIJKLAAR AFGELEVERD.! INCL. 6 MAAND BOVAG GARANTIE.!
Met een auto als deze BMW 3-serie komt u absoluut goed voor de dag. Deze dealeronderhouden auto uit 2005 heeft 162888 kilometer gereden. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en middenarmsteun voor.
Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audio-installatiesysteem via knoppen op het stuur. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. En deze auto heeft ook lederen stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW 3-serie samen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.
Autobedrijf Gerdes is een echte dorpsgarage en opgericht in 2005 door Harold Gerdes. Harold is al bijna 30 jaar actief in de autobranche en heeft het bedrijf de afgelopen jaren flink gemoderniseerd en uitgebreid. Met onze vijf collega's en moderne apparatuur kunnen wij iedereen tot dienst zijn. Ons enthousiaste team besteed veel zorg en aandacht aan alles in en rond uw auto.
Onze klanten komen graag binnen wandelen voor een praatje of een kopje koffie, iets waar we erg trots op zijn! Klantvriendelijkheid en gastvrijheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Daarom houden wij van een laagdrempelige en transparante bedrijfsvoering. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.
Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie.