MarktPlaza

BMW 1-serie - 118i Ultimate Edition Leer, Xenon, Climate control

142x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Bandenmaat: 205/55 R16
GVW: 1.765 kg
Afmetingen (LxBxH): 424 x 175 x 141 cm
Wielbasis: 266 cm
Acceleratie (0-100): 8,7 s
Topsnelheid: 210 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik in de stad: 7,8 l/100km (1 op 12,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
CO2 uitstoot: 140 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun voor
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bi-xenon koplampen (+koplampreiniging)
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Sportonderstel
- Sportstuur
- Stuurwiel multifunctioneel
- Verstelbare stuurkolom
- Wis-/was installatie voor koplampen
Dit is niet zomaar een BMW 1-serie. De hoge prestaties van de motor, het strak afgestelde onderstel en de uitgekiende verhoudingen van de transmissie staan garant voor bergen rijplezier. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Lederen bekleding is een smaakvolle en comfortverhogende optie. In het donker zorgt de xenonverlichting voor een goed zicht op de weg. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
U bedient het audiosysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze BMW is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Ook sportstuurwiel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW 1-serie samen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Elke auto bij ons wordt bij inname gecontroleerd. Het bovenstaande bedrag is de netto meeneemprijs zonder afleverkosten. Uw nieuwe auto wordt dan afgeleverd met een vloeistoffencontrole en schoongemaakt. Onze afleverkosten zijn €395,-. Uw auto wordt dan voorzien van een afleverbeurt,nieuwe APK,tenaamstellen en een professionele poetsbeurt. Ook inruil en financiering is mogelijk. Tevens is garantie ook mogelijk,vraag onze verkoopafdeling naar de mogelijkheden.
Mocht u vragen hebben of wilt u extra foto's ontvangen neem dan gerust contact met ons op,of kom deze auto bij ons in de showroom bekijken.Tel 0341-414416