MarktPlaza

Mercedes-Benz C-klasse - 200 CDI Classic 96.000Km

679x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Bandenmaat: 205/55 R16
GVW: 1.985 kg
Afmetingen (LxBxH): 453 x 173 x 143 cm
Wielbasis: 272 cm
Acceleratie (0-100): 12,1 s
Topsnelheid: 203 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Brandstofverbruik in de stad: 8,8 l/100km (1 op 11,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
CO2 uitstoot: 167 g/km
Emissieklasse: Euro3
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 371 - 393 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Elektronische remkrachtverdeling
- Halogeen mistlampen
- Houtafwerking interieur
- Metallic lak
- nationale autopas
- nieuwstaat
- onderhoudsboekjes aanwezig
- Verstelbare stuurkolom
Mercedes C 200 CDi met een lage kilometerstand van 96.739, er staat hier een keurig nette en prima onderhouden youngtimer.
De auto is absoluut vrij van roest, documentatie van onderhoud met kilometerregistratie en beide sleutels zijn compleet en aanwezig.
Als u gaat voor kwaliteit zonder compromis, dan is deze Mercedes-Benz C-klasse een auto voor u. De aandrijving van deze Mercedes-Benz wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Mercedes-Benz is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mercedes-Benz C-klasse samen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.
Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Mercedes-Benz, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Elke auto bij ons wordt bij inname gecontroleerd. Het bovenstaande bedrag is de netto meeneemprijs zonder afleverkosten. Uw nieuwe auto wordt dan afgeleverd met een vloeistoffencontrole en schoongemaakt. Onze afleverkosten zijn €395,-. Uw auto wordt dan voorzien van een afleverbeurt,nieuwe APK,tenaamstellen en een professionele poetsbeurt. Ook inruil en financiering is mogelijk. Tevens is garantie ook mogelijk,vraag onze verkoopafdeling naar de mogelijkheden.
Mocht u vragen hebben of wilt u extra foto's ontvangen neem dan gerust contact met ons op,of kom deze auto bij ons in de showroom bekijken.Tel 0341-414416