MarktPlaza

BMW 1-serie - 116i Business Line | Autom. Airco | Cruise Control | Sportstoelen | APK tot 23-06-2020

568x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2009 - sep 2010
Modelcode: E87 (5), E81 (3)
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 185 Nm
GVW: 1.765 kg
Afmetingen (LxBxH): 424 x 175 x 142 cm
Wielbasis: 266 cm
Tankinhoud: 53 liter
Acceleratie (0-100): 9,8 s
Topsnelheid: 204 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,2 l/100km (1 op 16,1)
Brandstofverbruik in de stad: 8,0 l/100km (1 op 12,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
CO2 uitstoot: 143 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 1 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- 100% Onderhouden
- Vierseizoenen banden
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autotelefoon voorbereiding
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Isofix
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Ruimtebesparend reservewiel
- Sportonderstel
- Sportstuur
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Verstelbare stuurkolom
Goed rijdende BMW 1-serie. Voorzien van nieuwe remblokken voor en de APK is geldig tot 23-06-2020! Deukje in de achterklep kan hersteld worden tegen een meerprijs van € 150,- U kunt deze nette auto al rijden voor € 79,- per maand, zonder aanbetaling!
Met zijn geweldige prestaties en dynamische uiterlijk laat deze sportieve eyecatcher het hart van veel autoliefhebbers sneller kloppen. We hebben het hier over een BMW 1-serie die 272753 kilometer heeft gelopen. Het bouwjaar is 2010. In deze uitvoering is de 1-serie voorzien van mooie, maar ook functionele sportstoelen. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Harder en zachter met een druk op de knop: de audiobediening op het stuurwiel maakt het mogelijk. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze BMW zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. De uitrusting van deze auto is met sportstuurwiel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Zoals u mag verwachten van deze BMW 1-serie is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze BMW, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Leuk dat u kijkt naar onze auto! INRUIL van uw auto of motor? Graag! Vragen? Bel of Whatsapp ons: 06-12547837
De prijs is op basis van een netto meeneemprijs. Dat betekent dat deze prijs inclusief BTW is (tenzij het een BTW grijskenteken/bedrijfswagen betreft) en direct rijklaar is.
Verder is de prijs altijd inclusief geldige APK, tenaamstelling van uw nieuwe auto en het vrijwaren van uw inruilauto. Wij hanteren geen afleverkosten. Mocht uw nieuwe auto aan onderhoud toe zijn, dan kunt u dit door ons laten uitvoeren tegen een zeer aantrekkelijke meerprijs. Garanties behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden voor net even dat extra stukje zekerheid.
Bekijk ons aanbod online of kom langs in Schoonebeek. Bel wel even van te voren, we werken namelijk alleen op afspraak. 06-12547837
www.autohoff.nl
Disclaimer: Alle moeite is genomen om de informatie op onze internetsite en advertenties zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Er kunnen dan ook geen rechten aan deze advertentie worden ontleend. Vertrouwt u daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.