MarktPlaza

Blonde Sarah pop levensgroot netjes gekleed of Abraham

662x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Sarah-pop levensgroot gekleed van top tot teen met bedrukt t shirt SARAH 50 JAAR ik ben niet meer de jongste maar het is allemaal wel PUUR NATUUR. huurprijs 4 dagen voor maar 15 euro.
Dag 1 = ophalen
Dag 2 = feestdag
Dag 3 of 4 terug brengen

Kortom het is een feest als je bij Feestbordenverhuur in Buchten in gemeente Sittard Geleen bent geweest, 2 min verwijderd vanaf afslag autosnelweg A2 Born.

Verrast de jarige Sarah of Abraham thuis of op de werkplek.

Wordt iemand in uw familie, buurt of kennissenkring 50 jaar ?? FEESTBORDENVERHUUR in BUCHTEN heeft voor u ruime keuze abraham en Sarah poppen levensgroot van knap of lelijk met jong of oud uiterlijk netjes gekleed.
Te huur voor 4 dagen maar 10 of 15 euro.
Dag 1 = ophalen
Dag 2 = feestdag
Dag 3 of 4 terug brengen

U KUNT ONS BEREIKEN IEDERE DAG VAN MA t/m ZO VAN 9 UUR TOT 22 UUR OOK OP ZON EN FEESTDAGEN. tel 06-50916662, of maak een afspraak voor een kijkje te nemen in ons fotoboek thuis voor het gehele assortiment.


Abraham of Sarah levensgroot geweldige kwaliteit en zeer uitgebreide collectie, de goedkoopste in de hele regio.
Ergens anders zelfde kwaliteit 3 deligeset of Abrahampop of Sarahpop levensgroot goedkoper te huur, dan voor de zelfde huur prijs te huur.

Voor de liefste en knapste abraham of Sarah te huur 3 delige set is abraham pop levensgroot of Sarah pop levensgroot netjes gekleed van top tot teen met masker en hoed naar keuze + feestbord met afbeelding van bijvoorbeeld abraham met gespierd uiterlijk of abraham in een stoel met een glaasje bier en een krant + verkeersbord feestbord opdruk 50 op paal dit alles 4 dagen voor maar 25 euro.
Geweldige keuze voor de 50 jarige verjaardag van Sarah of Abraham
Dag 1 = ophalen
Dag 2 = feestdag
Dag 3 of 4 terug brengen

Sarah pop levensgroot, of Abraham geweldige keuze
Blonde Sarah pop levensgroot netjes gekleed of Abraham
s 7747 s 7741