MarktPlaza

Black Beauty Biokick

360x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Black Beauty Biokick

Prijs: 40 euro

Black Beauty Biokick

Ga terug naar de natuur in uw koi vijver! Natuurlijke, gezonde water door sterk geconcentreerde instant micro-bacteriën, mineralen en enzymen. Met meer dan 10 miljard bacteriën per gram! Black Beauty Biokick resulteert in een onmiddellijke, sterke biologische activiteit in alle Vijvers en filtersystemen. Het is 100% puur biologisch en onderdrukt negatieve, pathogene, bacteriën en ziektekiemen. Bevordert de snelle afbraak van nitriet, groen water, uitwerpselen van de vissen, eiwit, slechte geur, enz.

Genereert een stabiel ecologisch evenwicht zonder UV, Ozon of skimmer en filter zonder voortdurende reiniging. Volkomen onschadelijk voor mens, dier en planten. Ook geschikt voor zwembaden en aquaria. Het resultaat van meer dan 35 jaar ervaring in het gebruik van natuurlijke micro-bacteriën (gevriesdroogde micro-organismen).  Wordt in waterzuiveringsinstallaties voor de behandeling van drinkwater gebruikt! Meer dan 25 jaar met ongelooflijk veel succes in Koi vijvers. Heeft 10 miljard bacteriën per gram sterk geconcentreerde dichtheid van geselecteerde bacteriestammen die snel geproduceerd in een ecologisch evenwicht. Onder de verschillende soorten micro-organismen is er een constante verplaatsing door concurrentie.  Daarom is het uiterst belangrijk in onze kleine bio-systemen, de koi vijver en tuin, regelmatig positieve bacteriën  te voeden aan de negatieve, ziekteverwekkende bacteriën en ziektekiemen worden onderdrukt.

Vereist geen andere middelen, zoals extra bacteriën, slib afbrekende bacteriën en vloeibare bacteriën. Voor zeer vuile groene vijvers, of het filter te starten in het voorjaar of in de nieuw opgerichte vijvers, neem dan een dubbele dosis. Laat de natuur het werk doen. Hiermee bespaart u  veel technologie geld en veel werk een. Een eventuele overdosis is niet schadelijk, maar een goede ventilatie is altijd wenselijk.

De teelt en productie van natuurlijke, gevriesdroogde micro-organismen is ingewikkeld en dus duur. Niettemin, is de prijs-prestatie-verhouding voor Black Beauty Biokick uitermate gunstig voor een 300 gram pot wat goed is voor behandeling van 150.000 liter vijverwater. Dat is omgerekend 0,26 cent per 1000 liter vijverwater! Bacteriën zijn tot 3 jaar houdbaar en zijn water en zuurstof geactiveerd en bij gebruik direct fris en krachtig werk.

Vermindert en voorkomt ammonium, ammoniak, nitriet, nitraat, fosfaat en algenbloei. Het bevordert de vorming van de slijmvliezen van de vis, gebouwd door stress en draagt ​​zo bij tot het welzijn van de vis. Alle afvalstoffen, planten, schimmels, schadelijke gasvorming, niet opgegeten voedsel, eiwit, vet, enz. en een vieze geur van het water worden verwijderd.

De nieuwe revolutie in de vijverwereld!

 

 

Limburg Koi

Galvaniweg 19

6101 XH Echt

Bel of mail 06-54341014
Door de week open van 8.30 tot 17 uur

Zaterdag open van 10 tot 16 uur.