MarktPlaza

Black Beauty Bio Immune

65x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Black Beauty Bio Immune

Prijs: 20 euro

Black Beauty Bio Immune moet worden gebruikt om ziekten te voorkomen. Het immuunsysteem moet worden geactiveerd voordat de ziekte problemen zijn te verwachten.


Black Beauty Bio Immune bestaat uit Beta-1, 3 / 1 ,6-glucanen uit bakkersgist. Beta-1, 3 / 1 ,6-glucanen zijn goed verborgen in de celwand van bakkersgist en kan worden gewonnen en gezuiverd door speciale technologie. Beta-1, 3 / 1 ,6-glucan specifiek bindt aan receptoren op gespecialiseerde witte bloedcellen (macrofagen, granulocyten en natural killer cellen) die de frontlinie van de verdediging vormen bij dieren of mensen last hebben van microbiële aanvallen.

De beta-1, 3 / 1 ,6-glucan receptoren op witte bloedcellen zijn bewaard gebleven door biologische evolutie en zijn aanwezig in cellen in alle diergroepen van de eenvoudigste ongewervelde dieren tot en met de mens. Beta-1, 3 / 1 ,6-glucan heeft dus dezelfde fundamentele biologische werking in het hele dierenrijk.

Wanneer de receptoren betrokken zijn door bèta-1, 3 / 1 ,6-glucaan, zijn witte bloedcellen gewaarschuwd en worden voorbereid op eventuele infecties te voldoen door verbeterde verzwelgen en het doden van micro-organismen. B-en T-cellen worden gestimuleerd om hun capaciteit te vergroten om de verdediging te mobiliseren tegen de specifieke ziekte organismen.

Activering met beta-1, 3 / 1 ,6-glucaan resulteert in een verbeterde algehele weerstand tegen alle mogelijke infectieuze agentia (virussen, bacteriën, schimmels, parasieten). Door zijn zeer eenvoudige wijze van handelen, beta-1, 3 / 1 ,6-glucan heeft het ook invloed op tal van andere biologische processen, zoals wondgenezing, afbraak van dode lichaamscellen, het doden van tumorcellen, ontstekingen, herstel van cellen en weefsels beschadigd door ultraviolet licht.

Hoe Black Beauty Bio Immune te gebruiken:
Het duurt 2-3 weken voor de opbouw van de afweer en het effect duurt ongeveer 6 weken. Daarom moet de behandeling worden herhaald, afhankelijk van de omstandigheden.
Black Beauty Bio Immune wordt tevens gebruikt voor stressvolle gebeurtenissen.

Black Beauty Bio Immune is een poeder dat kan worden gemengd met het voer in een dosis van 1 gram / kg voeder. Om het goed vast te laten plakken aan het droogvoer, de pot ¾ vullen met plantaardige slaolie en goed schudden. Dit een uurtje laten oplossen en regelmatig schudden. De complete pot met opgeloste Black Beauty Bio Immune toevoegen aan 5 kg voer en goed in laten trekken.

Kijk en vergelijk!

Vanaf 50 euro gratis* verzending.

Limburg Koi

Galvaniweg 19

6101 XH Echt

Bel of mail 06-54341014
Door de week open van 8.30 tot 17 uur

Zaterdag open van 10 tot 16 uur.