Billie Holiday Holiday-Ultimate Collection+Justin Bie…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 47x bekeken
  • Datum geplaatst 2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Deze Billie Holiday Box is éénmaal bekeken en verkeert in een Absolute Nieuwstaat. Hij bevat 2 CD's waarop 42 van haar  bekendste Songs staan en de DVD bevat Film, TV en Concert optredens, Repetitie opnamen en Intervieuws. De inlay heeft 22 blz. met Zwart / Wit fotomateriaal. Op de tweede foto leest u wat meer over de inhoud van deze Box zo als de titels van de 42 Songs op de beide CD's en wat de DVD u allemaal laat zien. U haalt deze Box op in Rotterdam West voor € 6,00 de eventuele  verzendkosten via Post NL zijn € 3,84.

Justin Bieber Rise To Fame is Nieuw in de verpakking ( leuk cadeautje ) met een speelduur van één uur en tien minuten met Nederlandse ondertiteling. Op de vierde foto leest u een korte inhoudsbeschrijving. U haalt hem op in Rotterdam West voor € 1,50 en de verzendkosten via Post NL zijn € 2,88.

Barbra Streisand Timeless Live in Concert is éénmaal bekeken en verkeert in een Absolute Nieuwstaat. Hij heeft 2 Disc's met een totale speelduur van 2 uur en 7 minuten, op de zesde foto is het programma van in totaal 38 Songs en Duetten te lezen. Voor € 4,00 haalt u hem op in Rotterdam West de verzendkosten via Post NL zijn € 3,84.

Morrissey Live in Dallas is éénmaal bekeken en verkeert in een Absolute Nieuwstaat. De speelduur is 1 uur en 28 minuten en op de achtste foto staan wat foto's en enine informatie over dit Live Concert. In Rotterdam West haalt u  hem op voor € 1,50 de verzendkosten via Post NL zijn € 2,88.

Als u dit alles ( 5 DVD's en 2 CD's ) tegelijk overneemt en ophaalt in Rotterdam West dan doet u  dat voor € 12,00 de eventuele verzendkosten via Post NL met Track  & Trace zijn dan € 7,25.

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.