MarktPlaza

Bevroren goud + De samaritaan - Borjlind

13x bekeken
11 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden
Verzendkosten
€ 5,45

Omschrijving

Bevroren goud
Als aan het einde van een lange zomer de sneeuw wegsmelt in de bergen van Noord-Zweden, wordt het lichaam van een man gevonden die ongeveer twintig jaar daarvoor werd neergeschoten. De jonge rechercheur Olivia Rönning reist ernaartoe om de zaak te onderzoeken.
Op weg naar de vindplaats wordt hun helikopter verrast door een sneeuwstorm, en stort neer. Als Olivia bijkomt, ontdekt ze dat de piloot zwaargewond is geraakt bij de crash en dat de noodradio is vernietigd. Ze kan geen contact maken met de buitenwereld. Ze verlaat het wrak en weet een nabijgelegen huisje te bereiken.
Maar Olivia blijkt niet de enige persoon op de berg die de waarheid probeert te achterhalen over de dode man.
Als haar gepensioneerde oud-collega Tom Stilton hoort wat Olivia is overkomen, verlaat hij halsoverkop zijn rustige bestaan in Thailand om haar te helpen.


De Samaritaan
Wanneer Olivia Rönning wordt vermist, gaat haar collega Lisa Hedqvist samen met Tom Stilton – die daarvoor zijn zelfgekozen coronaquarantaine in de Stockholm-archipel beëindigt – naar haar op zoek. Het spoor leidt naar een afgelegen vakantiehuisje, dat echter in lichterlaaie staat wanneer ze er aankomen. In de nog nasmeulende resten wordt even later het verkoolde lichaam van een vrouw gevonden…
Intussen is Mette Olsäter, de inmiddels gepensioneerde leidinggevende van Olivia, benoemd tot nationale veiligheidscoördinator rondom de levering van de Covid-vaccins. Maar iemand lijkt er alles aan te doen de transporten te saboteren.

Ophalen mogelijk. Verzending na ontvangst betaling en met bijtelling verzendkosten. Verzendkosten zijn 5,45 voor een DHL pakket naar een ophaalpunt binnen Nederland.

Verzendkosten blijven enige tijd gelijk. Er zijn daarom meerdere boeken in hetzelfde pakket te verzenden.

Zie ook mijn andere advertenties