MarktPlaza

Bevroren dromen - Anthony Doerr

69x bekeken
3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden
Verzendkosten
€ 5,45

Omschrijving

Het leven van David Winkler begint in Anchorage, in Alaska. De eenzelvige David is gefascineerd door het weer en door sneeuw. Hij droomt soms van dingen voordat ze gebeuren: een man met een hoedendoos wordt aangereden door een bus; Winkler wordt verliefd op een vrouw die in de supermarkt een tijdschrift laat vallen. Wanneer hij droomt dat zijn dochtertje tijdens een overstroming verdrinkt terwijl hij haar probeert te redden, verlaat hij zijn huis en gezin en slaat op de vlucht voor de toekomst zelf.
Hij reist naar de andere kant van de wereld in de hoop dat zijn droom niet uitkomt. Daar, eerst op een Caribisch eiland en later in het koude Alaska, probeert David met zichzelf en zijn angsten in het reine te komen. Pas als hij ontdekt dat hij met zijn voorspellende dromen de werkelijkheid naar zijn hand kan zetten, durft hij naar huis terug te keren.


Ophalen is mogelijk. Bij verzending komen verzendkosten er nog bij. Vermelde verzendkosten zijn op basis van een DHL ophaalpunt binnen NL. Verzending is altijd na ontvangst van de betaling.

Zie ook mijn andere advertenties