Betty Mahmoody Uit liefde voor mijn kind

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 86x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Betty Mahmoody Uit liefde voor mijn kind
paperback
In Uit liefde voor mijn kind, het langverwachte vervolg op de internationale bestseller In een sluier gevangen, vertelt Betty Mahmoody wat er is gebeurd na haar dramatische vlucht uit Iran. Zij beschrijft de gebeurtenissen in de Amerikaanse ambassade in Turkije, haar aankomst in Amerika en hoe het daarna verder is gegaan. Zij geeft antwoord op de miljoenen vragen die de lezers van haar eerste boek bezighouden. Hoe heeft haar dochter Mahtob de gebeurtenissen verwerkt? Hoe denkt Mahtob over haar vader en hoe veilig zijn moeder en dochter op dit moment?
Ondanks de eeuwigdurende angst dat haar man zijn dreigementen zal uitvoeren haar te vermoorden en hun dochter Mahtob te ontvoeren naar Iran, probeert Betty aan haar toekomst te bouwen. Haar leven krijgt een nieuw doel als na het verschijnen van haar eerste boek wanhopige ouders met gelijksoortige ervaringen contact met haar zoeken. De verhalen die Betty te horen krijgt, zijn stuk voor stuk hartverscheurend.
In Uit liefde voor mijn kind komen ook deze ouders aan het woord. Ze beschrijven hun gevoelens van wanhoop, machteloosheid en woede, omdat hun kinderen de dupe dreigen te worden. Betty Mahmoody staat ze met raad en daad ter zijde en laat op aangrijpende wijze zien dat deze mensen - net als zij - bereid zijn tot het uiterste te gaan als de belangrijkste band in hun leven bedreigd wordt: de band tussen hen en hun kind.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.