MarktPlaza

Bertrice Small Ontembaar als de storm

92x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Bertrice Small Ontembaar als de storm
Gebonden boek
Engeland, 1100. Sinds haar vaders dood beheert de jonge Isabelle van Langston - ook wel 'helse Belle' genoemd - het landgoed van haar familie met ijzeren hand. Ze is niet van plan haar vrijheid ooit op te geven: in haar ogen maken mannen vrouwen alleen maar afhankelijk en ongelukkig.
Dan verschijnt plotseling ridder Hugh Fauconier, die door de koning naar Langston is gestuurd om met haar te trouwen en het landgoed te beheren. Isabelle is furieus en tot grote verbijstering van iedereen weigert ze zijn hand. Maar Hugh laat zich door haar vuurspuwende blik niet afschrikken. Met zijn onverzettelijkheid en onweerstaanbare charme, weet hij de ontembare Isabelle geleidelijk voor zich te winnen.
Aan hun liefdesroes komt plotseling een einde als Hugh in de ban raakt van de duivelse, maar betoverende Vivienne d'Bretagne. Isabelle is echter niet van plan haar begeerlijke echtgenoot zomaar te laten gaan en sluipt het kasteel van de Bretagnes binnen om Hugh terug te winnen. Maar ze heeft niet gerekend op Viviennes broer, de aantrekkelijke Guy, die haar met zijn prachtige lichaam op ongekend sensuele wijze inwijdt in de magie van de liefde... en haar Hugh bijna doet vergeten.