MarktPlaza

Bertrice Small De verlokking van de liefde

84x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Bertrice Small De verlokking van de liefde
Het gebonden orgineel!
De eigenzinnige Aurora piekert er niet over te trouwen met een man die ze nooit ontmoet heeft. Zelfs niet als hij Valerian Hawkesworth heet en hertog in Engeland is. Het huwelijk is echter door haar vader vastgelegd en kan niet meer ongedaan worden gemaakt. Bovendien is de hertog al onderweg naar het exotische eiland St. Timothy om zijn bruid op te komen halen.
Aurora's stiefzus Calandra is daarentegen wel geïnteresseerd in het rijke leven als hertogin, en de zusjes besluiten van plaats te wisselen. Hoewel Valerian in Calandra een geschikte bruid vindt, intrigeert de ondeugende, koppige Aurora met haar prachtige lichaam hem meer dan hem lief is.
Na het huwelijk vertrekken Calandra en Valerian naar Engeland; enkele maanden later gevolgd door Aurora, die een geschikte echtgenoot hoopt te ontmoeten. Deze vindt zij in de persoon van St. John, Valerians neef en tevens zijn grootste rivaal.
Aurora moet echter toegeven dat Valeriaans stralend blauwe ogen haar lichaam in vuur en vlam zetten, en zijn aanrakingen haar doen zinderen. Hoe kan ze deze man hebben laten gaan? En wat zal Valerian doen als hij ontdekt dat hij door de twee dames misleid is?