Bedrukte waaiers als verfrissend relatiegeschenk

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 87x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
N.O.T.K.

Omschrijving

Waaiers met een bedrukking zijn een uitstekende keuze wanneer u reclame gaat maken. Zeker in de het voorjaar, de lente en tijdens zomerse maanden kan het inzetten van Spaanse waaiers een groot succes zijn. Een waaier bedrukt met reclame werkt verkoelend en laat uw bedrijfslogo zichtbaar wapperen. We bieden verschillende mogelijkheden voor het laten bedrukken van dit verfrissende relatiegeschenk.

Waaier snel bedrukken met kleine opdruk
Heeft u de waaiers op korte termijn nodig? Dan kunnen wij ze snel bedrukken met een kleine opdruk op het doek. Bij een kleine opdruk kan gedacht worden aan waaiers met eigen tekst, zoals een bedrijfsnaam of slogan. Bij deze manier van een waaier bedrukken kiest u voor een gekleurde waaier uit voorraad.


Volledige waaiers bedrukken (full color)
De meeste bedrijven laten het volledige doek van de waaiers bedrukken. Dit is mogelijk in full color. Dit biedt u de mogelijkheid om waaiers met foto, afbeelding of andere opdruk in hoge kwaliteit op het doek van de waaiers te drukken.


Is het mogelijk om zowel het doek als het handvat te bedrukken?
Ja, dat is zeker mogelijk. U betaalt daar dan wel een meerprijs voor, omdat er meer posities bedrukt moeten worden en daardoor ook extra (instel)kosten gemaakt worden. Wat is het voordeel? Uw opdruk zal ook zichtbaar zijn wanneer de bedrukte waaier niet in gebruik is.


Is het mogelijk om de waaiers dubbelzijdig te laten bedrukken?
Ja, dat is zeker mogelijk. Standaard bedrukken wij één positie (voorkant), maar het ook mogelijk om beide posities (voor- en achterkant) te bedrukken. De opdruk mag van beide posities van elkaar afwijken. Op deze manier bent u er zeker van dat uw opdruk gezien wordt als de bedrukte waaiers worden gebruikt.


Bedrukte waaiers bestellen?
Wilt u graag waaiers bestellen, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op de website www.jmpromotions.nl/waaiers-bedrukken of via de telefoon 0232302183.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.