MarktPlaza

Bedrukte fietslampjes voor verkeersveiligheid van uw relatie!

111x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

In Nederland is men bij wet verplicht op de fiets verlichting bij zich te dragen wanneer het zicht minder is. Dit geldt voor situaties waarin het donker is of wanneer er bijvoorbeeld mist is. De wet vertelt dat men dan verplicht is om wit of geel licht aan de voorzijde te dragen en rood licht aan de achterzijde, zodat medeweggebruikers goed de rijrichting kunnen inschatten. Zonder goede fietsverlichting riskeren fietsers een boete van €55.

Bij JM Promotions is het mogelijk om fietslampjes te bestellen met het frame in iedere gewenste kleur. Dit geldt ook voor de lampjes zelf. Volgens de wet mogen de fietslichtjes op diverse manieren worden bevestigd, zolang ze maar goed zichtbaar zijn. De fietlichtjes mogen bijvoorbeeld bevestigd worden op het bovenlichaam, de kleding of de tas. Uiteraard mag de verlichting ook vastgemaakt worden aan de fiets. 

Indien u op zoek bent naar de goedkoopste lampjes voor uw bedrijfspromotie, dan kunt u het beste kiezen voor onze losse lampjes. Wij kunnen onze lampjes produceren in elke kleur. Standaard worden ze geleverd in setjes met een rode en een wit lampje. Daarnaast kunnen ook de lichtjes zelf gemaakt worden in uw eigen gewenste kleur. Bent u geïnterreseerd? Neem dan contact met ons op via https://www.jmpromotions.nl/fietslampjes-bedrukken of bel 023 230 21 81.