MarktPlaza

BBC Box Charles Dickens+BBC Box Byron en Charles II+Box The Stauss Family+Vienna Symphonic

61x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

De BBC Box Charles Dickens is Nieuw in verpakking en heeft 2 DVD's met Great Expectations & Hard Times. De totale speelduur is 5 uur en 5 minuten met Nederlandse ondertiteling. Van beide is een korte inhoudsbeschrijving te lezen op de tweede foto. Fijn om als Cadeautje te geven voor een zeer Klein prijsje. In Rotterdam West haalt u hem op voor € 3,50 , de eventuele verzendkosten via Post NL zijn € 3,84.

De BBC Box Classic Collection is ook Nieuw in verpakking en heeft 4 DVD's met een Film over de Britse dichter Lord Byron en de Miniserie over het leven van de Flamboyante Engelse Koning Charles II. De totale speelduur is 6 uur en 20 minuten met Nederlandse ondertiteling. De korte inhoudsbeschrijvingen leest u op de vierde foto. Fijn Cadeautje voor een zeer Klein prijsje. U haalt hem op in Rotterdam West voor € 7,00, de verzendkosten via Post NL zijn € 3,84.

Neemt u beide BBC Boxen tegelijk over dan haalt u ze op voor €  9,00, de verzendkosten via Post NL met Track & Trace zijn dan € 7,25.

Bij het afspelen van DVD's draag ik altijd handschoenen mede daar door is deze éémaal bekeken Strauss Box in Absolute Nieuwstaat. Er zijn vier DVD's met een totale speelduur van zes uur en Nederlandse ondertiteling. Jane Seymour en Derek Jacobi ziet u o.a. in de hoofdrollen. De Strauss Family met veel muziek is een lust voor oog én oor.  Een korte inhoudsbeschrijving leest u op de zesde foto. Voor € 5,00 haalt u hem op in Rotterdam West, en de verzendkosten via Post NL zijn € 3,84.

Highlights of the Vienna Symphonic Orchestra is NIeuw in verpakking met een speelduur van 1 uur en 12 minuten. De solisten zijn: Sylvia Gestzy sopraan en Adolf Dellapozza tenor, het geheel staat o.l.v. Heinz Wallberg. Op de achtste foto leest u welke werken van welke Componisten er worden uitgevoerd. Voor € 1,75haalt u hem op in Rotterdam West, de verzendkosten via Post NL zijn € 2,88.