MarktPlaza

B&B of 2 Appartement te verhuren! aan de Costa Tropical

338x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

SPANJE

Dit rustig en in het groen gelegen VRIJSTAANDWOONHUIS met 2 verdiepingen (geschikt voor bewoning door 2-3 families) ligt enigzins tegen een heuvel (gedeeltelijk tussen andere bebouwing) en heeft uitzicht over een GROENE VALLEI (Valle Tropical). Het ligt in een typisch Spaanse buitenwijk (geheel tussen Spanjaarden)van het gezellige kustplaatsje ALMUNECAR met zijn vele mooie stranden en op 50 minuten autorijden vanaf Malaga.

De beneden verdieping heeft 3 slaapkamers, een groote living met open keuken, badkamer met bad, een KLEIN en GROTER terras, een kleine berging,een nieuwe airconditioning en een RUIME PATIO/tuintje met oa een citroenboom en heeft 2 aparte ingangen.

De 2e verdieping, met een aparte opgang, heeft eveneens een grote living met open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer met bad,een klein balkon en een GROOT TERRAS met prachtig uitzicht over de groene vallei en heeft tevens een pellet verwarming alsmede een nieuwe airconditioning.
Internet/WI-FI in het gehele pand aanwezig.

De 3e verdieping die via buitenom te bereiken is ligt een groot dakterras met een (in aanbouw zijnde) penthouse van 50 M2. De badkamer is al volledig klaar.

Het huis ligt centraal in ANDALUSIA op slechts 4 km vanaf de kust en is mede gezien de grootte en de ligging tegen het mooie achterland uitermate geschikt voor (gedeeltelijke) VERHUUR als wel om (gedeeltelijk) te exploiteren als B&B en/of APPARTEMENT verhuur, goede verhuurinkomsten mogelijk

Het pand ligt 100 m naast de door touristen veel gebruikte route nl de A 4050 (carretera SUSPIRO DEL MORO ook wel CARRETERA DE LA CABRA genoemd) de prachtige oude weg die leidt van Almunecar naar Granada en die u langs diverse dorpjes en door een adembenemend natuurgebied voert.
Vlakbij is er oa een bakker, een kleine supermarkt en een klein medisch centrum en een bus vertrekt op 100m afstand naar het gezellige centrum en de diverse stranden van zowel Almunecar als La Herradura.

Het huis is door zijn indeling uitermate geschikt voor gebruik door MEERDERE FAMILIES maar met behoud van privacy voor elk.
Mogelijkheid om te SPLITSEN in 2 of 3 VERDIEPINGEN.
Momenteel is het huis (naast prive bewoning) ook gedeeltelijk in gebruik als B&B en worden ook de 2 appartementen regelmatig afzonderlijk verhuurd aan toeristen . De hiervoor benodigde vergunning is aanwezigen het pand voldoet derhalve aan alle (nieuwe) verhuureisen onlangs gesteld door de regering van Andalucia.