MarktPlaza

BARBECUE TUINHAARD BETON €119,-

491x bekeken
12 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

BETONNEN BARBECUE / TUINHAARD INCLUSIEF GRILLROOSTER
Stijlvolle betonnen barbeque / tuinhaard voor heerlijke, gezellige en warme avonden.
Barbecue/tuinhaard beton (max. 2kg hout) incl. in hoogte verstelbaar verchroomd grillrooster 55x35cm en vuurvaste siliconenkit, bij twijfel over de stabiliteit de barbecue verlijmen met siliconenlijm voor hoge temperaturen! Witte gedeelte is oorspronkelijk grijs, geen quartzcoating nodig. afmeting: 195x93x60cm / gewicht: 300kgs, prijs ex. btw.
Intergard barbecues zijn gefabriceerd met milieuvriendelijke grondstoffen en voldoen aan de kwaliteitsnormen. Functionaliteit en zekerheid staan centraal waardoor deze barbecue tevens weers- en vorstbestendig is en met behulp van de aanwezige gebruikershandleiding in korte tijd eenvoudig op te bouwen. Zolang de voorraad strekt!
Zin in uren lange gezellige barbecue avonden?
Zodra de eerste zonnestralen verschijnen, verspreidt de geur van houtskool en geroosterd vlees zich razendsnel.
Wie een liefhebber van de barbecue is, kan denken aan de tuinhaard en barbecue ineen. Met behulp van de tuinhaard kunt u in de wintermaanden nog gezellig buiten in de tuin zitten, waarna u in de zomer gemakkelijk een barbeque paraat heeft staan. Het is gewoon een kwestie van een grillrooster erin of eruit halen.
Uitgegeten? Dan gaat simpel de knetterende tuinhaard aan door het grillrooster eruit te halen.
Een echte sfeermaker voor uw tuin. Barbecues worden als bouwpakket geleverd.
Voor bescherming tijdens de wintermaanden hebben wij een afdekzeil/beschermhoes in ons assortiment.
Kortom een prachtige multifunctionele barbeque die gemakkelijk kan worden omgetoverd in een tuinhaard.
Inclusief verchroomd grillrooster van 55x35 cm
Tip:
Om de houtskool makkelijk te laten branden, kunt u het best gebruik maken van aanmaakblokjes tijdens uw barbecue. Men heeft daarbij keuze uit witte en bruine aanmaakblokjes, waarbij de witte doorgaans op basis van lichtere aardolieproducten zijn vervaardigd, en de bruine bestaan uit een mengsel van zaagsel en paraffine of plantaardige oliën. Er wordt afgeraden met spiritus of brandgel de houtskool aan te steken: dit kan brandwonden opleveren. De temperatuur van het vuur is te bepalen met de hoeveelheid houtskool.