MarktPlaza

Beoordelingen

11 beoordelingen
5
45%
4
18%
3
0%
2
0%
1
18%
0
18%

Deel je ervaring!

Deel je ervaring met intergard en laat een beoordeling achter.

Om een beroordeling achter te laten moet je ingelogd zijn.

Login

Ervaringen met intergard

donderdag 11 augustus 2016
Heel slecht! Levering duurde heel lang tot het uiterste leverdatum, toen ik belde kreeg ik geen informatie alleen dat ik dag later gebeld zou worden, wat ze niet deden. Vervolgens product rommelig en beschadigd bezorg, vervolgens door klantenservice echt zeer slecht behandeld, iedereen kreeg de schuld behalve zij.. Hoorde alleen maar "Ja maar!" en tot slot hebben ze de haak erop gegooid! Ben zo slecht behandeld, totaal geen aanrader!
vrijdag 27 maart 2009
Geachte mevrouw, mijnheer, ik zoek cirkels (trommelsteen) in de kleur toscaans rood. Heeft u deze? En verkoopt u verder ook trommelstenen (gewoon) in Toscaans rood? Gaarne uw reactie. Met vriendelijke groet. M. Boret mboret@zonnet.nl
Reactie van intergard

Ja hoor, zie verder op www.intergard.eu

maandag 9 februari 2009
Advertentie van 4.0x50 mm RVS schroeven is toch misleidend hoor... Er staat specifiek 1 artikel vernoemd met een 'per 100'-prijs (1.49). Dit is helemaal niet het geval, op de website blijken ze per 100 namelijk 6,99 te kosten exc. BTW en je moet minimaal van 250 Euro bestellen.... dit heeft niets te maken met het lezen van voorwaarden. Er staat niet eens een 'vanaf'-prijs bij!!!!
Reactie van intergard

Zie vermelding bedrijfsomschrijving op deze site:"De vermelde prijzen zijn richtprijzen excl. btw en transportkosten, prijswijzigingen voorbehouden! Minimale afname €250,-, ijzerwaren per 50 stuks verkoopeenheid".

maandag 6 oktober 2008
Wij zijn zeer tevreden zowel over de kwaliteit als de afwikkeling.
Reactie van intergard

Hartelijk dank voor uw reactie.

vrijdag 19 september 2008
Heb mooie wilgen en bamboe hier gekocht, zeer tevreden mee. Ik zal u zeker aanraden bij familie vrienden en bekenden!
Reactie van intergard

Hartelijk dank voor uw reactie

woensdag 27 augustus 2008
Ben zeer tevreden, heb diverse produkten gekocht. Kwalitatief zeer goed en goede service. Ook zijn de goederen snel thuis afgeleverd. Ga zo door!!!
Reactie van intergard

Hartelijk dank voor uw reactie.

donderdag 20 december 2007
Verschillende keren diverse wilgenmatten en bamboematten gekocht, zeer goede produkten en stukken goedkoper dan bij verschillende concurrenten!!!
Reactie van intergard

Hartelijk dank voor uw reactie

zaterdag 13 oktober 2007
Afhandeling is correct verlopen. Prijs/kwaliteit is goed. Je kunt niet per stuk kopen. Dus eerst even mailen om daarover en over de verzendkosten duidelijkheid te krijgen. De stuksprijs is uiteindelijk voor mij nog steeds behoorlijk lager.
Reactie van intergard

Hartelijk dank voor uw reactie.

woensdag 20 juni 2007
Prijzen op deze site kloppen van geen kant!!!!!! In werkelijkheid ben je veel duurder uit.
Reactie van intergard

Graag eerst kondities doornemen! Bovendien is de feedback bedoeld voor kopers nadat ze wat gekocht hebben en niet als commentaar op advertenties!

donderdag 26 april 2007
waardeloze advertentie, want in werkelijkheid klopt er niets van, ben vanmiddag wezen kijken, maar de prijzen kloppen niet met wat je in de winkel aantreft en de advertentie is heel onduidelijk!!!
Reactie van intergard

Graag eerst kondities doornemen!