MarktPlaza

Aune X8 XVIII ESS ES9038Q2M 32-bit / 768kHz FPGA zwart

118x bekeken
4 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

aune X8 XVIIIDigitaal naar analoog converter (DAC) met verwisselbare operationele versterkers en FPGA-technologie
De aune X8 XVIII is een speciale versie van de verbazingwekkende digitaal-naar-analoogomzetter (DAC) met verwisselbare operationele versterkers, die werd ontwikkeld ter gelegenheid van het 18-jarig bestaan ​​van aune audio .
NIEUW IN DOOS. 2 jaar garantie
Meerprijs bluetooth is 30 euro!!
Het model onderscheidt zich door een nog beter geoptimaliseerd audiocircuit, wat zich vertaalt in een hogere geluidskwaliteit.
De X8 XVIII is uitgerust met een gebalanceerde TRS-voorversterkeruitgang  en heeft Bluetooth aanboord (Aune X8 XVIIBT) .aune X8 XVIII  ESS ES9038Q2M-chip
Het aune X8 XVIII-model is gebaseerd op de top ES9038Q2M DAC uit de ESS Technology SABRE-lijn.
Het ondersteunt PCM-audio tot 32-bit / 768kHz en DSD-bestanden tot 512x .
Dit vertaalt zich in het ontdekken van zelfs de kleinste details in opnames en een perfecte weergave van de volledige frequentierespons.

Het audioteam van aune heeft het audiocircuit voor de X8 XVIII verder geoptimaliseerd, wat zich vertaalt in nog betere prestaties dan de eerste versie van het apparaat.
Dit wordt bevestigd door geweldige meetresultaten. De DAC heeft een zeer laag ruisniveau (slechts 2,45 uV) en harmonische vervorming ( 0,0027% bij 1kHz en 0,0002% bij 18kHz.Gepatenteerde FPGA-technologie in de aune X8 XVIII
Het bedrijf Aune in het X8 XVIII-model gebruikte de FPGA -technologie (Field Programmable Gate Array) die het ontwikkelde.
Het is verantwoordelijk voor de verwerking van het digitale signaal en garandeert de hogere zuiverheid ervan, wat zich vertaalt in een betere geluidskwaliteit. Dit is niet het einde.
Door het gebruik van een FPGA-kern in de X8 XVIII kan de DSD128 worden bediend via een digitale coaxiale connector.
U kunt ze dus gebruiken om een ​​stationaire speler aan te sluiten, die een hifi-systeem creëert dat 384 kHz-signaal decodeert en DSD-bestanden tot 128x ondersteunt. Hierdoor kun je zelfs zonder computer naar high-definition muziek luisteren.aune X8 XVIII met zeven digitale filters
Aune audio stemde de X8 XVIII niet alleen af ​​op basis van referentie-opnames, maar ook op het geluid van echte instrumenten, waardoor een muzikale en natuurlijke signatuur van het geluid verkregen kon worden.
DAC-gebruikers kunnen ze bovendien aanpassen aan hun eigen voorkeuren met behulp van maximaal 7 digitale filters, die snel kunnen worden gewijzigd met een knop op het voorpaneel.