MarktPlaza

Audi A6 Avant - 2.0 TDI BUSINESS EDITION (Navi, cruise, airco, lmv, privacy glass, pdc, etc.)

545x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jul 2012 - dec 2014
Modelcode: C7
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 350 Nm
GVW: 2.280 kg
Afmetingen (LxBxH): 505 x 187 x 149 cm
Wielbasis: 291 cm
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 210 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik in de stad: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
CO2 uitstoot: 135 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 435 - 463 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Afdekhoes
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bagage-scheidingsnet
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dealeronderhouden
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Dubbele sportuitlaat
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronisch Sper Differentieel
- Extra getint glas
- Isofix
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Multimedia systeem
- Nederlandse auto (geen import)
- Niet rokers-auto
- Parkeersensor voor en achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Roetfilter
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
Nieuw binnen: deze prachtige en mooi uitgevoerde Audi A6 Avant 2.0 TDI BUSINESS EDITION S-Tronic van 2013 met 148 dkm op de teller en veel lekkere opties aan boord. Zo beschikt deze origineel Nederlandse en dealeronderhouden A6 Avant o.a. over een full-map kleurennavigatie, multimedia-systeem, airconditioning, cruise control, boordcomputer, elektrische ramen en buitenspiegels, extra getint glas,18" lichtmetalen velgen met nieuwe banden, parkeersensoren en nog heel veel meer... Bent u op zoek naar een stijlvolle en comfortabele reisauto met ruimte en lekker veel opties om zuinig mee te dieselen? Dan is dit zeker iets voor u! Bel dus snel voor meer info en maak een afspraak... (inruil en financiering mogelijk)
Alle technologie in de Audi A6 Avant is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar komt uit 2013. Bij de rijke uitrusting horen ook 18 inch lichtmetalen velgen, dubbele sportuitlaat, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
In deze auto beschikt u natuurlijk over een navigatiesysteem. Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit, u bedient dit veilig via het stuurwiel. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Audi is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren voor en achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Ook lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.
In de Audi A6 Avant heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Als u meer wilt weten over deze Audi, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?
De getoonde prijs is een netto-meeneemprijs waarbij uw auto voor aflevering een technische controle ondergaat en tevens netjes wordt gereinigd. (U betaalt dus geen extra afleveringskosten!) Daarnaast is de auto voorzien van een geldige APK en wordt de tenaamstelling ook door ons geregeld. Wilt u dat wij uw nieuwe occasion voorzien van een kleine of een grote beurt, een nieuwe APK of een uitgebreide garantie? Dan is dat in overleg en tegen een geringe vergoeding natuurlijk ook mogelijk. Kijk voor meer informatie omtrent de verschillende garantievormen eens op onze site onder het kopje garantie.
Uw huidige auto kunt u natuurlijk ook tegen een marktconforme prijs bij ons inruilen. Vraag daarom altijd naar een vrijblijvende inruilindicatie zodat u bij voorbaat al weet wat u ongeveer moet toe betalen. Een exact inruilvoorstel kunnen we echter pas maken als we uw huidige auto ook daadwerkelijk hebben kunnen bekijken.
Voor het financieren of leasen van uw nieuwe occasion kunnen wij u in samenwerking met onze financiële partner een zeer voordelige aanbieding doen. Zowel privé als zakelijk kan dit vele voordelen bieden. Informeer daarom geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Kijk voor een uitgebreide fotoreportage plus een video van uw nieuwe occasion ook even op www.autohuys-kikkert.nl
Omdat wij constant op zoek zijn naar mooie jong gebruikte voorraadauto's zijn we ook regelmatig onderweg. Daarom is het verstandig eerst te bellen voordat u langs komt om een occasion te bezichtigen en te proberen. Indien gewenst zijn we u buiten onze openingstijden op afspraak natuurlijk ook graag van dienst.
Graag tot ziens bij Autohuys Kikkert!