MarktPlaza

Ford Transit - Rolstoelbus 300S 2.2 TDCI (Keurig nette bus met lift)

609x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 2006 - jul 2011
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 3.000 kg
Wielbasis: 293 cm
Tankinhoud: 80 liter
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 127 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- 12Volt aansluiting
- Achterdeuren met ruiten
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Niet-rokers auto
- Standkachel
- Zijschuifdeur rechts
Nieuw bij ons op voorraad! Deze keurig nette en goed onderhouden Ford Transit 2.2 TDCI Rolstoelbus uit 2007 met nog maar 126 dkm op teller en voorzien van o.a. een verhoogd dak, privacy glass, elektrisch bedienbare lift, etc. In deze multifunctionele 3+1 uitvoering is het zelfs mogelijk om de persoon in de rolstoel voorin naast de bestuurder te vervoeren. Heeft u interesse in deze mooie aangepaste bus? Bel of app dan voor meer info met 06-27392718 en maak een afspraak! (Een passing bij u thuis op locatie is geheel vrijblijvend ook mogelijk)
De getoonde prijs is een netto-meeneemprijs waarbij uw auto voor aflevering een technische controle ondergaat en tevens netjes wordt gereinigd. (U betaalt dus geen extra afleveringskosten!) Daarnaast is de auto voorzien van een geldige APK en wordt de tenaamstelling ook door ons geregeld. Wilt u dat wij uw nieuwe occasion voorzien van een kleine of een grote beurt, een nieuwe APK of een uitgebreide garantie? Dan is dat in overleg en tegen een geringe vergoeding natuurlijk ook mogelijk. Kijk voor meer informatie omtrent de verschillende garantievormen eens op onze site onder het kopje garantie.
Uw huidige auto kunt u natuurlijk ook tegen een marktconforme prijs bij ons inruilen. Vraag daarom altijd naar een vrijblijvende inruilindicatie zodat u bij voorbaat al weet wat u ongeveer moet toe betalen. Een exact inruilvoorstel kunnen we echter pas maken als we uw huidige auto ook daadwerkelijk hebben kunnen bekijken.
Voor het financieren of leasen van uw nieuwe occasion kunnen wij u in samenwerking met onze financiële partner een zeer voordelige aanbieding doen. Zowel privé als zakelijk kan dit vele voordelen bieden. Informeer daarom geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Kijk voor een uitgebreide fotoreportage plus een video van uw nieuwe occasion ook even op www.autohuys-kikkert.nl
Omdat wij constant op zoek zijn naar mooie jong gebruikte voorraadauto's zijn we ook regelmatig onderweg. Daarom is het verstandig eerst te bellen voordat u langs komt om een occasion te bezichtigen en te proberen. Indien gewenst zijn we u buiten onze openingstijden op afspraak natuurlijk ook graag van dienst.
Graag tot ziens bij Autohuys Kikkert!