MarktPlaza

Audi A5 Sportback - 1.8 TFSI 170pk Pro Line | NL-auto | | Led/Xenon koplampen | Navigatie | Climate

482x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: aug 2011 - jul 2014
Modelcode: 8TA
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 320 Nm
GVW: 2.040 kg
Afmetingen (LxBxH): 480 x 185 x 140 cm
Wielbasis: 282 cm
Acceleratie (0-100): 8,0 s
Topsnelheid: 230 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Licht grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik in de stad: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
CO2 uitstoot: 136 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 204 - 229 per kwartaal
Leaseprijs: € 188,44 p/m (60 maanden, informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden)
## Aanvullende opties en accessoires
- Autotelefoon voorbereiding
- bi-xenon koplampen
- Dimlichten automatisch
- LED dagrijverlichting
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Parkeersensor achter
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Airco separaat achter
- Alarm klasse 3
- Audio-navigatie full map
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- koplampreiniging
- mistlampen voor
- Multifunctioneel lederen stuurwiel
- Ruitensproeiers verwarmbaar
Van uw nieuwe auto verlangt u rijplezier, maar ook optimaal comfort en veiligheid. Daarom is de Audi A5 Sportback de auto die u zoekt. Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2012 en komt van de eerste eigenaar. De krachtige motor geeft deze Audi uitstekende prestaties. Xenonverlichting zorgt voor een krachtige en heldere lichtbundel. Tot de uitrusting van deze Audi behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. In deze Audi kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. U bent in deze Audi ook voorzien van multifunctioneel lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Het spreekt vanzelf dat deze auto wordt geleverd met een tellerrapport van Nationale Autopas en met Bovag Garantie. Om deze Audi echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Voor aflevering worden alle vloeistoffen gecontroleerd en indien nodig aangevuld. Elke occasion krijgt een controle op 130 punten en heeft de wettelijke garantie. Vraag naar de mogelijkheden van onze interessante aanvullende garantiepakketten, die tegen meerprijs leverbaar zijn. Hoewel de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven zijn wijzigingen of fouten te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van de site kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Staat de auto van uw voorkeur niet bij ons op voorraad dan kunt u ons uw wensen mailen en gaan wij voor u op zoek. U bent vanzelfsprekend van harte welkom in onze showroom te Huissen, voor vragen kunt u ook bellen naar 026-3263200 of stuur een e-mail naar: info@zijm.nl.