MarktPlaza

Volkswagen Golf - 1.0 110pk TSI Comfortline | Navigatie | Adaptieve Cruise Control | Parkeerhulp V+A

506x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2017 - sep 2018
Modelcode: VII, 5G
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.750 kg
Afmetingen (LxBxH): 436 x 180 x 149 cm
Wielbasis: 264 cm
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 9,9 s
Topsnelheid: 196 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
CO2 uitstoot: 106 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
Leaseprijs: Informeer naar onze mogelijkheden tot huurkoop
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Armsteun voor
- Comfort-pakket
- Comfortstoel(en)
- Cruise control adaptief
- DAB ontvanger
- Executive-pakket
- Hill hold functie
- Lichtmetalen velgen 16"
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor voor en achter
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Alarm klasse 3
- Armsteun achter
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bots herkenning systeem
- bots waarschuwing systeem
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Elektronisch Sper Differentieel
- Hoofdsteunen actief
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Vermoeidheids herkenning
- Vervolgbotsing preventie
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- WiFi voorbereiding
Als u gaat voor kwaliteit zonder compromis, dan is deze Volkswagen Golf uit 2018 een auto voor u. Het is een dealeronderhouden auto die 31416 kilometer gelopen heeft. De comfortstoelen zorgen voor een optimale zithouding onderweg. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de dab-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het audiosysteem en het full map navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Volkswagen is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Adaptive cruise control zorgt intussen dat u op veilige afstand van uw voorligger blijft en de parkeersensoren voor en achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Deze Volkswagen is voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De automatische veiligheidssystemen in deze Volkswagen fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. U bent mede dankzij autonoom remsysteem en gordijnairbags achter steeds veilig onderweg.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Auto’s als deze Volkswagen Golf bieden tegelijk rijdynamiek, comfort en degelijkheid. Deze dealeronderhouden auto heeft een tellerstand van 31416 kilometer en is van het bouwjaar 2018. De comfortstoelen van deze Volkswagen Golf staan bekend om hun goede zithouding. Tot de uitrusting van deze Volkswagen behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
U kunt het audiosysteem met dab-ontvangst en het full map navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. De elektronische systemen in deze Volkswagen helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten, de adaptive cruise control past uw snelheid aan ten opzichte van uw voorligger. En bij het parkeren zijn het de parkeersensoren voor en achter die voorkomen dat u andere voertuigen raakt. En deze auto heeft ook lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Golf samen. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, bent u steeds veilig onderweg.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.
Voor aflevering worden alle vloeistoffen gecontroleerd en indien nodig aangevuld. Elke occasion krijgt een controle op 130 punten en heeft de wettelijke garantie. Vraag naar de mogelijkheden van onze interessante aanvullende garantiepakketten, die tegen meerprijs leverbaar zijn. Hoewel de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven zijn wijzigingen of fouten te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van de site kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Staat de auto van uw voorkeur niet bij ons op voorraad dan kunt u ons uw wensen mailen en gaan wij voor u op zoek. U bent vanzelfsprekend van harte welkom in onze showroom te Huissen, voor vragen kunt u ook bellen naar 026-3263200 of stuur een e-mail naar: info@zijm.nl.