MarktPlaza

Audi A4 Avant - 2.0 TDI ultra Sport Edition S-LINE EXTERIEUR ecc , navi, lmv, pdc, xenon , nw APK 12

476x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: feb 2014 - dec 2015
Modelcode: B8
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 320 Nm
GVW: 2.165 kg
Afmetingen (LxBxH): 483 x 183 x 146 cm
Wielbasis: 282 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 208 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 109 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 435 - 463 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 2 sleutels
- 12Volt aansluiting
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Airco separaat achter
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bagage-scheidingsnet
- bi-xenon koplampen
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- koplampreiniging
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16 inch
- mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- S Line exterieur
- Sportonderstel
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vermoeidheids herkenning
Deze auto wil maar een ding: rijden. Dat ziet u aan zijn sportieve uiterlijk. Deze Audi A4 Avant straalt kwaliteit en klasse uit en belooft u puur rijplezier. Met de S-Line styling trekt u op een positieve manier de aandacht. Deze goed onderhouden auto is van het bouwjaar 2014 en komt van de eerste eigenaar. De sportstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook functioneel, zoals u kilometer na kilometer zult merken. Xenonverlichting zorgt in het donker voor beter zicht. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakspoiler, aluminium dakrailing, verstelbare lendesteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, neerklapbare achterbank en armsteun voorin zijn aan boord.
Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Audi is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Natuurlijk behoren lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren.
Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Bent u nieuwsgierig naar deze Audi A4 Avant? Laat het ons dan snel weten.
Welkom bij Autobedrijf Jan Leegstra. De door ons aangeboden occasions komen veelal rechtstreeks uit de lease branche. Van deze auto’s is de geschiedenis bekend, NAP aanwezig, meestal van eerste eigenaar en het onderhoud volgens fabrieksnormen uitgevoerd! Onze prijzen zijn concurrerend en inruil is altijd mogelijk. Ons bedrijf is gevestigd op " industrieterrein Zuiderschans" te Dokkum (Friesland).
Onze occasions worden met een basis pakket geleverd waarvoor wij GÉÉN afleverkosten rekenen! Het basis pakket houdt in: tenminste half jaar APK, gecheckt, vloeistoffen controle, schoon gemaakt en een correct NAP rapport. Daarnaast kunt u kiezen voor een Full service-pakket ( = incl. 3 maanden garantie ) Voor eventuele vragen over onze occasions, kunt u zich wenden tot de verkoop: dhr. Marco Oosterhof of dhr. Jan Leegstra tel : 0519-297653. 'Oant sjen' bij Autobedrijf Jan Leegstra in Dokkum!