MarktPlaza

Audi A4 Avant - 2.0 TDI ultra Advance Sport ULTRA SPORT EDITION LMV PDC ECC NAV XENON

537x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jan 2015 - jan 2016
Modelcode: B8
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 320 Nm
GVW: 2.165 kg
Afmetingen (LxBxH): 483 x 183 x 146 cm
Wielbasis: 282 cm
Acceleratie (0-100): 9,6 s
Topsnelheid: 208 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 109 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 441 - 469 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Airco separaat achter
- Alarm klasse 3
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bagage-scheidingsnet
- bi-xenon koplampen
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- koplampreiniging
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- S Line exterieur
- Sportonderstel
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vermoeidheids herkenning
Dynamische styling, zorgvuldig afgewerkt met fraaie materialen en ontworpen met oog voor detail. De Audi A4 Avant is van binnen en van buiten een toonbeeld van Duits design. Deze dealeronderhouden auto uit 2015 heeft 156651 kilometer op de teller staan. Geniet van de sportieve uitstraling en de fraaie details die de S-Line styling deze auto geeft. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. In deze uitvoering is de A4 Avant voorzien van mooie, maar ook functionele sportstoelen. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Tot de uitrusting van deze Audi behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakspoiler, aluminium dakrailing, verstelbare lendesteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Audi niet alleen met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor, maar hij beschikt ook over parkeersensoren achter, die u helpen om gemakkelijk in te parkeren. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Ook lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.
Het laatste wat u wilt is dat u achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.
Onze auto's worden met de grootste zorg geselecteerd.Wij adverteren met de juiste km.stand en juiste uitvoeringen.Op verzoek is het mogelijk om bij ons een onafhankelijke DEKRA occasionkeuring uit te laten voeren. Ook zijn al onze occasions voorzien van een Nederlandse Auto Pas. Inruil Camper,Caravan, scooter, auto mogelijk. Woorden die bij ons bedrijf passen zijn: Kwaliteit, Klantvriendelijk , Service gericht.. Het is ook mogelijk na telefonisch overleg om buiten kantoor uren te komen kijken.