MarktPlaza

Audi A4 Avant - 1.8 TFSI 170pk Business Edition | Automaat | Led/Xenon koplampen | 19 inch LMV | Spo

477x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jan 2013 - dec 2015
Modelcode: B8
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 320 Nm
GVW: 2.100 kg
Afmetingen (LxBxH): 483 x 183 x 146 cm
Wielbasis: 282 cm
Tankinhoud: 63 liter
Acceleratie (0-100): 8,4 s
Topsnelheid: 215 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik in de stad: 7,0 l/100km (1 op 14,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
CO2 uitstoot: 139 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 204 - 229 per kwartaal
Leaseprijs: Informeer naar onze mogelijkheden tot huurkoop
= Aanvullende opties en accessoires =
- bi-xenon koplampen
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 19 inch
- Trekhaak afneembaar
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bagage-scheidingsnet
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Koplampen adaptief
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vermoeidheids herkenning
Bij het ontwerp van de Audi A4 Avant is alles gedaan om een kwaliteitsauto neer te zetten. Ook deze Audi is dan ook een auto die tegelijk stijlvol, comfortabel en ingetogen luxueus is. De tellerstand is 121748 kilometer, het bouwjaar van deze dealeronderhouden auto is 2014. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. In deze Audi profiteert u onder andere ook van: 19 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, aluminium dakrailing, verstelbare lendesteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Het audiosysteem laat zich gemakkelijk bedienen met de audiobediening op het stuurwiel. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Audi is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. De uitrusting van deze Audi is met lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning.
Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie; hij is grondig geïnspecteerd en wordt geleverd met tellerrapport van Nationale Autopas. Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.
Voor aflevering worden alle vloeistoffen gecontroleerd en indien nodig aangevuld. Elke occasion krijgt een controle op 130 punten en heeft de wettelijke garantie. Vraag naar de mogelijkheden van onze interessante aanvullende garantiepakketten, die tegen meerprijs leverbaar zijn. Hoewel de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven zijn wijzigingen of fouten te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van de site kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Staat de auto van uw voorkeur niet bij ons op voorraad dan kunt u ons uw wensen mailen en gaan wij voor u op zoek. U bent vanzelfsprekend van harte welkom in onze showroom te Huissen, voor vragen kunt u ook bellen naar 026-3263200 of stuur een e-mail naar: info@zijm.nl.