MarktPlaza

Audi A3 Sportback - 1.4 TFSI Ambition Pro Line S S-line Zeer mooie auto

494x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 225/45 R17
GVW: 1.765 kg
Afmetingen (LxBxH): 431 x 179 x 143 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 9,5 s
Topsnelheid: 203 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik in de stad: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
CO2 uitstoot: 123 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Audio installatie premium
- Automatisch Sper Differentieel
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bi-xenon koplampen (+koplampreiniging)
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Elektronisch sperdifferentieel
- Halogeen mistlampen
- Koplampen adaptief
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- LED koplampen
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeer-assistent
- Parkeersensor achter
- Radio-CD/MP3 speler
- Rijstrooksensor
- Speciale kleur
- Sportonderstel
- Stuurwiel multifunctioneel
- Variabele stuuroverbrenging
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Wis-/was installatie voor koplampen
Combineer de functionaliteit van een gezinsauto met de prestaties van een sportwagen, en je krijgt deze sportieve Audi A3 Sportback. De aandrijving van deze Audi wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Mooi om te zien en heerlijk om in te zitten zijn de sportstoelen, die u onderweg optimale ondersteuning geven. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Tot de uitrusting behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakspoiler, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
De bediening van het premium audiosysteem en het navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. In deze Audi kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Extra opties op deze auto zijn: lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Audi A3 Sportback is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Met lane assist rijdt u altijd binnen de lijnen van uw rijstrook. Het systeem waarschuwt als u onbedoeld over de wegmarkering rijdt. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Met vriendelijke groet,
Jorn Ennik
Ennik autobedrijf – Audi en VW specialist.
Ennik Autobedrijf is in 2007 opgericht door Jorn Ennik. Hij heeft inmiddels 16 jaar ervaring in de autobranche. Jorn werkte jaren als werkplaatschef in een garage en is technisch specialist Audi en Volkswagen. Ook is hij APK keurmeester en aircospecialist met een STEK erkenning.
Ennik Autobedrijf heeft in de loop der jaren menigeen van dienst kunnen zijn met technische en aankoop adviezen en het leveren van een Volkswagen Polo tot een Audi A8. Ennik Autobedrijf is een brede handelsonderneming waar u ook terecht kunt voor bijvoorbeeld boten en jetski's.
Bent u op zoek naar een nieuwe auto of heeft uw technisch advies nodig neem dan contact ons op. Voor meer informatie over onze occasions of de garantievormen en de daarbij horende prijzen neemt u contact op met onze verkoopafdeling. Ook het inruilen van uw huidige auto is mogelijk, evenals het financieren van de auto die u graag zou willen aankopen.
Openingstijden :
Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.00 uur.
Zaterdag van 9.00 t/m 14.00 uur.
Buiten openingstijden op afspraak.
ons adres :
Hearekeunst 19/21
8711 HE Workum
t 06 55 15 81 87
info@ennikoccasions.nl
nb:
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten en zijn daarom onder voorbehoud. Vertrouw dus niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.