MarktPlaza

Audi A3 Sportback - 1.4 TFSI Ambition Pro Line S g-tron S-Line

505x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 225/40 R18
GVW: 1.820 kg
Afmetingen (LxBxH): 431 x 179 x 143 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 10,8 s
Topsnelheid: 197 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik in de stad: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
CO2 uitstoot: 88 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Afneembare trekhaak
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Audio installatie premium
- Automatisch Sper Differentieel
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bi-xenon adaptief (+koplampreiniging)
- Bi-xenon koplampen (+koplampreiniging)
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Elektronisch sperdifferentieel
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- Koplampen adaptief
- Lederen/alcantara bekleding
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- LED koplampen
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-systeem full map + hard disk
- S Line exterieur
- Speciale kleur
- Sportstuur
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Wis-/was installatie voor koplampen
U ziet het al aan de buitenkant en u voelt het zodra u de krachtige motor start, deze sportieve Audi A3 Sportback is gemaakt om prestaties te leveren. De S-Line styling geeft deze auto een bijzonder karakter en staat voor sportiviteit en exclusiviteit. De aandrijving van deze Audi wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. In het interieur domineren de sportstoelen, die er niet alleen stijlvol uitzien, maar die u ook optimaal ondersteunen tijdens de rit. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het premium audiosysteem en het navigatiesysteem. Als u wilt kunt u beiden zelfs met uw stem bedienen. Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Het luxeniveau in deze Audi is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Extra opties op deze auto zijn: lederen versnellingspook, sportstuurwiel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Audi A3 Sportback samen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.
U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?
Met vriendelijke groet,
Jorn Ennik
Ennik autobedrijf – Audi en VW specialist.
Ennik Autobedrijf is in 2007 opgericht door Jorn Ennik. Hij heeft inmiddels 16 jaar ervaring in de autobranche. Jorn werkte jaren als werkplaatschef in een garage en is technisch specialist Audi en Volkswagen. Ook is hij APK keurmeester en aircospecialist met een STEK erkenning.
Ennik Autobedrijf heeft in de loop der jaren menigeen van dienst kunnen zijn met technische en aankoop adviezen en het leveren van een Volkswagen Polo tot een Audi A8. Ennik Autobedrijf is een brede handelsonderneming waar u ook terecht kunt voor bijvoorbeeld boten en jetski's.
Bent u op zoek naar een nieuwe auto of heeft uw technisch advies nodig neem dan contact ons op. Voor meer informatie over onze occasions of de garantievormen en de daarbij horende prijzen neemt u contact op met onze verkoopafdeling. Ook het inruilen van uw huidige auto is mogelijk, evenals het financieren van de auto die u graag zou willen aankopen.
Openingstijden :
Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.00 uur.
Zaterdag van 9.00 t/m 14.00 uur.
Buiten openingstijden op afspraak.
ons adres :
Hearekeunst 19/21
8711 HE Workum
t 06 55 15 81 87
info@ennikoccasions.nl
nb:
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten en zijn daarom onder voorbehoud. Vertrouw dus niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.