MarktPlaza

Audi A3 Sportback - 1.4 TFSI 2X S-LINE | NAVI | XENON | G-TRON

114x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jan 2014 - jun 2015
Modelcode: 8V
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.820 kg
Afmetingen (LxBxH): 443 x 179 x 148 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 197 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
CO2 uitstoot: 88 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 234 - 254 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bi-xenon koplampen
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronisch Sper Differentieel
- Koplampen adaptief
- koplampreiniging
- LED-lichtpakket
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- LED koplampen
- Lichtmetalen velgen 18"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-pakket
- Navigatie full map + hard disk
- Parkeer assistent
- Parkeersensor voor en achter
- S Line exterieur
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
De Audi A3 Sportback vertegenwoordigt het beste van degelijk Duits design. Dit exemplaar is van het bouwjaar 2014 en heeft 184346 kilometer op de teller staan. De S-Line styling geeft deze auto een bijzonder karakter en staat voor sportiviteit en exclusiviteit. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. De sportstoelen geven het interieur een super strakke look. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel.
Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het Audi audiosysteem en ook het navigatiesysteem met harde schijf gaat met knoppen op het stuur. Natuurlijk is er ook electronic climate control aanwezig. Het luxeniveau in deze Audi is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regen- en lichtsensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren voor en achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. De uitrusting van deze Audi is met lederen versnellingspook, lederen sportstuur, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Audi A3 Sportback samen. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
U rijdt deze auto al vanaf € 298,- per maand. Vakgarage Prins Auto is een BOVAG aangesloten autobedrijf. Met een gemiddeld cijfer van 8,7 en een aanbevelingspercentage van 98% zijn al vele klanten u voor gegaan. Wij adviseren u bij aanschaf van deze auto te kiezen voor een BOVAG afleverpakket. Met een van deze op maat gemaakte pakketten is uw mobiliteit gegarandeerd.
Afleverpakket 1 á €495 (tot €4.500) : 3 maanden garantie op de draaiende delen van de motor en de versnellingsbak, onderhoud volgens fabrieksschema, 15.000 km onderhoudsvrij, 12/24 maanden APK, Nationale Autopas (NAP), aircoservice en professionele reiniging van uw auto.
Afleverpakket 2 á €695 : 6 maanden BOVAG garantie, onderhoud volgens fabrieksschema, 15.000 km onderhoudsvrij, 12/24 maanden APK, Nationale Autopas (NAP), aircoservice, professionele reiniging van uw auto & 1 jaar gratis Vakgarage Pechhulp.
Afleverpakket 3 á €995 : 12 maanden BOVAG garantie, onderhoud volgens fabrieksschema, 15.000 km onderhoudsvrij, 12/24 maanden APK, Nationale Autopas (NAP), aircoservice, professionele reiniging van uw auto & 1 jaar gratis Vakgarage Pechhulp.
Met een van deze uitgebreide afleverpakketten heeft u geen onverwachte kosten tot het eerstvolgende onderhoudsinterval. Kom langs in onze showroom om de auto te bekijken, dan kunnen wij meteen al uw vragen beantwoorden.
**De advertenties zijn onder voorbehoud van eventuele invoer fouten.