MarktPlaza

Audi A1 Sportback - 1.4 TFSI 125PK S-tronic Adrenalin | S-Line exterieur | Navigatie | Cruise Contro

38x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jan 2017 - jan 2018
Modelcode: 8X
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.660 kg
Afmetingen (LxBxH): 399 x 175 x 145 cm
Wielbasis: 247 cm
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 204 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik in de stad: 6,2 l/100km (1 op 16,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 113 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch en regensensor
- Elektrische ramen voor
- Elektronisch Sper Differentieel
- Hill hold functie
- LED achterlichten
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- S Line exterieur
- Sportstuur
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vervolgbotsing preventie
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Vallei Auto Groep Ede heeft een uitgebreid aanbod dealer kwaliteitsoccasions van de merken Volkswagen en Audi op voorraad. In onze fraaie showroom en op ons speciale occasionterrein treft u een grote hoeveelheid perfect onderhouden occasions aan. Stuk voor stuk auto’s die door ons geleverd kunnen worden met een uitgebreid pakket aan zekerheden. De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK van minimaal 6 maanden. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre inspectie en vloeistof controle gehad. Onderhoud en aanvullende garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. Zo kunt u zorgeloos op weg met de auto van uw keuze! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het verkoopteam (0318) 696000.
Deze auto kan worden geleverd met een afleverservice. Voor deze auto kunt u kiezen uit twee afleverservices:
Afleverservice Zilver
In dit pakket zijn de volgende punten opgenomen:
• 6 maanden Vallei Auto Groep garantie
• 130 punten inspectie
• Reconditionering van het interieur en exterieur van de auto
• Minimaal halfvolle tank brandstof
• Waardecheques Vallei Auto Groep
• Autohistorie is bekend
• Inruilvoorstel op maat
• Mogelijkheid tot financiering, verzekering en/of leasing
Kortom een zeer uitgebreid pakket voor slechts €395,- euro!
Afleverservice Goud
In dit pakket zijn de volgende punten opgenomen:
• 12 maanden Das Welt Auto garantie/ Audi Selectie Plus garantie
• 130 punten inspectie
• Reconditionering van het interieur en exterieur van de auto
• Volle brandstof tank
• Waardecheques Vallei Auto Groep
• Autohistorie is bekend
• Inruilvoorstel op maat
• Mogelijkheid tot financiering, verzekering en/of leasing
Een zeer luxe en compleet pakket voor slechts €595,- euro!
Een auto is meer dan een vervoermiddel. De juiste auto kan uw leven verrijken, door zijn comfort, zijn smaakvolle vormgeving en door de rijervaring die hij biedt. Dat geldt bijvoorbeeld voor deze Audi A1, die uitblinkt door zijn design maar vooral ook om zijn rijkwaliteiten. Geniet van de sportieve uitstraling en de fraaie details die de S-Line styling deze auto geeft. De auto is van het bouwjaar 2016 en is van de eerste eigenaar. Tot de uitrusting van deze Audi behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, led-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Terwijl het navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audio-installatiesysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur of via spraak. Allicht is er in deze auto ook airconditioning. Het luxeniveau in deze Audi is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Met sportstuurwiel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Audi helemaal compleet.
De geavanceerde technologie in deze Audi is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.
Met zijn dynamische eigenschappen belooft deze Audi A1 u een heleboel rijplezier. Hij is ontwikkeld op een geavanceerd onderstel en biedt altijd een veilig weggedrag. S-Line styling geeft deze auto een extra dynamische uitstraling. Deze goed onderhouden auto is van het bouwjaar 2016 en komt van de eerste eigenaar. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, led-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Deze Audi is voorzien van spraakbediening voor het navigatiesysteem en voor het audio-installatiesysteem. Maar u kunt ook de knoppen op het stuur gebruiken. Ja, ook airconditioning is in deze auto aanwezig. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Audi heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Met sportstuurwiel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.
Het rijden met deze Audi wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Meer weten? Neem nu contact met ons op voor een afspraak.